شناسهٔ خبر: 5900343 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

کارشکنی مجدد پاریس در مذاکرات هسته‌ای/ فابیوس: هنوز چیزی مشخص نیست

10 روز مانده به ضرب‌الاجل ۳۰ ژوئن در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۵+۱،‌ وزیر خارجه فرانسه می‌گوید هنوز چیزی مشخص نیست.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، وزیر امور خارجه فرانسه در اظهارنظری درباره سرنوشت مذاکرات هسته‌ای گفت که هنوز چیزی مشخص نیست.

در حالی که مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 5+1 برای رسیدن به توافق نهایی همچنان ادامه دارد و دو طرف برای رسیدن به توافق تا زمان ضرب‌الاجل 30 ژوئن همچنان به رایزنیها ادامه می‌دهند، وزیر خارجه فرانسه گفت که «هنوز چیزی معلوم نیست».

لوران فابیوس که در ادامه سفر منطقه‌ای خود از مصر و اردن وارد کرانه باختری و اراضی اشغالی شده است، در اظهارنظری درباره توفیق یا عدم توفیق مذاکرات هسته‌ای ایران برای نیل به توافق نهایی گفت که هنوز چیزی مشخص نیست.

اظهارنظر وزیر خارجه فرانسه در حالی مطرح شده که امروز یکشنبه بنیامین نتانیاهو در اظهاراتی خطاب به دولت فرانسه از پاریس خواست که «محکم بایستید و مانع یک توافق بد شوید»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از وزیر خارجه فرانسه که به سرزمین‌های اشغالی آمده خواست که در برابر توافق هسته‌ای بایستد و از امضای یک توافق بد جلوگیری کند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در خلال مذاکرات با لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه در خصوص احیای روند سازش، بار دیگر پرونده مذاکرات ایران و 1+5 را روی میز گذاشت.

بر اساس گزارش رویترز، نتانیاهو در این دیدار خطاب به فابیوس گفته: «محکم بایستید و از یک توافق بد جلوگیری کنید.»

«توافق بد» واژه ابداعی صهیونیست‌هاست؛ آنها می‌گویند توافقی که در لوزان پایه‌ریزی شد، توان اتمی ایران را از بین نمی‌برد و توانایی ساخت سلاح را کماکان برای ایرانی‌ها حفظ می‌کند.

رژیم صهیونیستی، خود تاکنون حاضر به پیوستن به پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی) نشده است.

صهیونیست‌ها در پایگاه اتمی دیمونا در جنوب اراضی اشغالی، فعالیت چشمگیری دارند و تاکنون به بازرسان بین‌المللی، اجازه ورود به این تأسیسات زیرزمینی را نداده‌اند.

در سال 1365 یک دانشمند صهیونیست به نام « مردخای فانونو» در گفت وگو با «ساندی تایمز»، از فعالیت‌های مخفیانه در دیمونا پرده و پس از دستگیری، 18 سال به زندان رفت؛ وی گفته که 11 سال از این دوران را در بند انفرادی گذرانده است.

مردخای پس از آزادی در اردیبهشت ماه سال 1383، گفت که در زندان به مسیحیت گرویده است ولی بر اساس حکم دادگاه، مشمول اقامت اجباری در اراضی اشغالی است و حق خروج از اسرائیل را ندارد.