شناسهٔ خبر: 58568323 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

نشست خبری فیلم سرهنگ ثریا / لیلی عاج: سوژه فیلم می‌تواند در هر جای جهان این اتفاق بیافتد

نشست خبری سرهنگ ثریا با حضور عوامل این فیلم برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز، نشست خبری سرهنگ ثریا با حضور عوامل این فیلم برگزار شد.

لیلی عاج کارگردان فیلم سرهنگ ثریا در نشست خبری این فیلم اظهار کرد: سرهنگ ثریا اولین فیلم من است. همانطور که درباره مجاهدین خلق جستجو می‌کردم عکس مادرانی را می‌دیدم که پشت سیم خاردارها منتظر فرزندانشان هستند.

وی افزود: با خیلی از مادرهایی که فرزندانشان اسیر مجاهدین خلق هستند، صحبت کردم تا به اینجایی که سرهنگ ثریا شکل گرفت.

عاج عنوان کرد: وقتی کلید واژه های شما مادر فرزند و انتظار است، قطعا فیلم می‌تواند فراجهانی باشد.

کارگردان فیلم سرهنگ ثریا بیان کرد: من هر آنچه که درباره کمپ آزادی اشرف بود را دیدم، مستند دخترم سمیه را هم دیدم.

جلیل شعبانی تهیه کننده فیلم سرهنگ ثریا در ادامه این نشست خبری گفت: خود سوژه موضوع بین المللی است که می‌تواند در هر جای جهان این اتفاق بیافتد.

عاج عنوان کرد: من امروز میزبان خانواده‌هایی هستم که وقتی فیلم را می‌دیدند، چشم‌هایشان خیس می‌شد. من روزها مهمان خانم عبداللهی بودم امروز من میزبان آنان هستم و از آنان تشکر میکنم که اینجا حضور دارند.

کارگردان فیلم سرهنگ ثریا تصریح کرد: آنچه که در پایان فیلم می‌بینید، فقط برای نشان دادن فرقه فعلی مجاهدین خلق بوده است.

عاج بیان کرد: سازمان مجاهدین خلق در حال حاضر خیلی در تلاش سفید سازی است، حداقل چیزی که نیاز است برای اینکه سفید سازی این سازمان را باور نکنیم.

عاج در پاسخ به سوال ایسکانیوز درباره اینکه چرا قسمت‌های عربی فیلم زیرنویس نداشت، گفت: بارها فیلم را دیدم و حس میکردم باتوجه به حس و حالی که فیلم منتقل می‌کند نیازی به زیر نویس عربی فیلم نخواهد بود.

ثریا عبدالهی در ادامه این نشست خبری گفت: نزدیک ۲۱ سال است که از پسرم خبری ندارم و عکسی که دارم را از شبکه منافقین گرفتم، ۴ سال در کمپ به همراه سایر خانواده‌ها مستقر بودیم، تشکر می‌کنم از عوامل این فیلم از جمله خانم صامتی عزیز.

وی افزود: من برای این فیلم واقعا احساس می‌کنم که دوباره متولد شدم و دردهای این خانواده‌ها مخفی مانده است. من از طریق انجمن نجات عازم عراق شدم.

عبدالهی تصریح کرد:  اجازه ملاقات به هیچکدام از خانواده‌ها داده نمی‌شد، بخاطر همین بلندگوهایی بود که صدای خود را به اشرف برسانیم.

برچسب‌ها:

نظر شما