شناسهٔ خبر: 58480924 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

چرا نباید غذا و نوشیدنی داغ را فوت کرد؟

باشگاه خبرنگاران

طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می‌شود.

هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط و موجب تولید ماده مضر برای بدن می‌شود.

این ماده با خون ترکیب شده و عامل بیماری‌های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می‌شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

نظر شما