شناسهٔ خبر: 57596842 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

ستایشی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری:

قانون برای همه یکسان است/عمل محسن شکاری مصداق محاربه بود

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به حکم اخیر این قوه گفت: عمل محسن شکاری مصداق محاربه و عمل وی با مجازات اعدام انطباق داشته است که با توجه به شرایط و مدارک، قاضی حکم داده است.

صاحب‌خبر -

قانون برای همه یکسان است/عمل محسن شکاری مصداق محاربه بود

به گزارش خبرگزاری بسیج، مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضائیه شب گذشته در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری، با اشاره به حکم اخیر این قوه گفت: عمل محسن شکاری مصداق محاربه و عمل وی با مجازات اعدام انطباق داشته است که با توجه به شرایط و مدارک، قاضی حکم داده است. محاربه از ریشه «حرب» به معنای جنگیدن است.

وی افزود: هر کسی از سوی هر فردی اعم از مرد و زن، مسلمان و غیرمسلمان به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آن‌ها اقدام و ناامنی ایجاد کند، مصداق محاربه است و در پرونده محسن شکاری دقیقاً این موارد مشخص شده است.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: این فرد به ماموران در موقعیت علی‌رغم توجه و تذکر آنان با سلاح سرد حمله‌ور می‌شود و یکی از مأموران انتظامی را مورد تعرض قرار می‌دهد و مجروح می‌کند و شرایط بسیار نامناسبی را در آن محل ایجاد می‌کند و باعث تشدید اغتشاشات می‌شود.

ستایشی اظهار کرد: بعد از متواری‌شدن همراه او، متعاقبا وی نیز از موقعیت فرار می‌کند و پس از دستگیری، اقدامات قضایی برای او آغاز می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: در مرحله اول رسیدگی به پرونده متضمن حضور وکیل تسخیری وی بوده است و این فرد تقاضای تعیین وکیل کرده بود که با وجود اینکه دادگاه وقت رسیدگی را تجدید می‌کند، متعاقباً، چون اقداماتش را انجام نمی‌دهد همان وکیل تسخیری را می‌پذیرد و به فرایند دفاع ادامه می‌دهد و تا آخرین مرحله از رسیدگی در مراحل مختلف دارای وکیل و حق دفاع بر ایشان مترتب بوده است.

ستایشی گفت: ایشان در جلسه دادرسی حضور داشته و نکات را در مراحل مختلف تبیین کرده و گفته که اقدامات وی و قصدش چه بوده و با استفاده از سلاح سرد و مجروح کردن حافظان امنیت و ایجاد رعب و وحشت مردم موجبات شرایط را فراهم آورده و براساس موازین قانونی اعمال ایشان از مصادیق محاربه تشخیص داده شده است.

وی افزود: پس از صدور رأی و محکومیت وی به اعدام با فرجام خواهی در دیوان‌عالی کشور پس از گذشت مدت لازم و بررسی‌های لازم و تحقیق در نکات جامع در پرونده، رأی او به موجب مقررات تایید می‌شود و به اجرا درمی‌آید.

انتهای پیام/