نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با صدور پیامی خواستار واکنش سریع وزرای اوقاف کشورهای اسلامی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و ارسال کمک های فوری بشر دوستانه به این منطقه از جهان اسلام شد.
به گزارش گروه اخبار خبرگزاری برنا،حجت الاسلام والمسلمین محمدی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه جمهوری اسلامی در این پیام با محکومیت جنایت سبعانه و ددمنشانه رژیم صهیونیستی در غزه و کشتار زنان، کودکان و سالخوردگان خواستار واکنش سریع وزرای اوقاف کشورهای اسلامی به این جنایات وحشیانه و زمینه سازی برای ارسال کمک های بشر دوستانه به باریکه غزه شد.
در بخشی از این پیام آمده است: همزمان با ایام ماه مبارک رمضان بار دیگر دستان آلوده استکبار به خون مسلمانان از آستین نامبارک رژیم صهیونیستی در غزه بیرون آمد و مومنان، مسلمانان روزه دار و بی گناه و جمع کثیری از نوجوانان و کودکان و زنان بی گناه را به خاک و خون کشید. این جنایت هولناک و دردناک در حالی با چراغ سبز سران استکبار جهانی و آمریکا اتفاق می افتد که سکوت سنگینی سران کشورهای اسلامی و جامعه عربی را فراگرفته است.
در ادامه این بیانیه آمده است: بی تردید این بار نیز به مدد الهی و مقاومت و ایستادگی رزمندگان حماس و ایثار و جانفشانی ها، مسلمانان فلسطینی بار دیگر طعم تلخ شکست و ناکامی را به سران سفاک و غاصب رژیم صهیونیستی خواهد چشاند و هم اینک هم نشانه های این هزیمت هویدا شده است. اما وظیفه اسلامی و غیرت دینی و مسئولیت انسانی ما کجا رفته است که مهر سکوت بر لب زده ایم و بر این همه جنایت و نسل کشی چشم فرو بسته ایم؟!
در ادامه این پیام آمده است: امروز کودکان، نوجوانان و زنان و دختران فلسطینی به حمایت عملی مادی، معنوی و سیاسی دولت ها و ملت های مسلمان نیاز فوری دارند و در صورت غفلت و بی توجهی و بی تفاوتی، سرانجامی شوم و ذلت بار به ملت ها و دولت های مسلمان تحمیل خواهد شد و ننگ آن دامن آنها را فرا خواهد گرفت.
در پایان این بیانیه ضمن محکومیت شدید الحن جنایات و خباثت های سفاکان اسرائیلی در نوار غزه از وزرای اوقاف کشورهای اسلامی خواسته شده با شکستن سکوت سنگین خود به یاری هموطنان و مسلمانان مظلوم فلسطینی در باریکه غزه بشتابند.
رئیس سازمان اوقاف خواستار واکنش فوری وزرای اوقاف کشورهای اسلامی به نسل کشی صهیونیستها در غزه شد
نماینده ولی فقیه با صدور پیامی خواستار واکنش سریع وزرای اوقاف کشورهای اسلامی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و ارسال کمک فوری بشر دوستانه به این منطقه از جهان اسلام شد.
صاحبخبر -
∎