شناسهٔ خبر: 559919 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

تا اطلاع ‌ثانوی ایران ایر از آسمان اوکراین عبور نمی‌کند

با توجه به پروازهای ایران‌ایر به کشورهای اروپایی که حدود 19پرواز است،به تازگی این شرکت هواپیمایی اعلام کردکه تا اطلاع ثانوی از مرز هوایی اوکراین عبور نخواهد کرد.

صاحب‌خبر -

در حالی کمتر از یک هفته از موشک‌پرانی به هواپیمایی مالزی در مرز اوکراین می‌گذرد که کمتر ازیک ماهه گذشته نیز یک فروند از هواپیمای این کشور نیز با کلی علامت سوال غیب شده و هنوز خبری از اولی نشده که دومی نیز دستخوش سانحه هوایی شد. هرجند اخیراْ سازمان هواپیمایی کشور به شرکتهای هواپیمایی ایران تذکر داده اما به تازگی شرکت ایران ایر اعلام کرده تا اطلاع ثانوی از مرز هوایی اوکراین عبور نمی‌کند.

با توجه به پروازهای ایران ایر به کشورهای اروپایی که گفته می‌شود در حدود 19 پرواز است اما به تازگی این شرکت هواپیمایی اعلام کرده که تا اطلاع ثانوی از مرز هوایی اوکراین عبور نخواهد کرد. 

در پی سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری بوئینگ 777 مالزی روز پنجشنبه در مرز اوکراین و روسیه و بدنبال آن گمانه‌زنی بر سر علت سقوط سانحه و وضعیت نامناسب خطوط هوائی کشور اوکراین، سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت های هواپیمایی داخلی که قصد عبور از شرق این کشور را دارند، هشدار داد. این در حالی است که پیش از این سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرده بود که حاضر است بنا بر درخواست سازمان بین المللی هوانوردی (ایکائو)، پروازهای عبوری که قصد تغییر مسیر و استقاده از آسمان ایران دارند را پذیرا باشد.

طبق این گزارش، به تازگی هم شاهرخ نوش آبادی، ‌مدیرکل روابط عمومی هما گفت: درحال حاضر مسیر عبور پروازهای اروپایی این شرکت از فضای کشور اوکراین عبور نمی‌کند و تمامی پروازهای هما به مقاصد اروپایی از کریدورهای پروازی سایر کشورها انجام می شود.

وی تصریح کرد: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران هما 19 پرواز در هفته به منطقه اروپا انجام می دهد.