شناسهٔ خبر: 55609898 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

حضور وزیر نیرو در چهارومحال و بختیاری برای حل مشکل تأمین آب

از آب‌رسانی با تانکر در شهرکرد تا بررسی وضعیت چشمه کوهرنگ

شهرکرد-ایرنا- تامین آب شرب برخی از نقاط چهارمحال و بختیاری در ۲۳ مردادماه همچنان تداوم دارد با این وجود شخص وزیر نیرو به منظور بازدید میدانی و سرکشی از نحوه رفع این مساله روز یکشنبه به چهارمحال و بختیاری سفر کرد به در راس جریان رفع این مشکل قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، با وجود اینکه تامین آب شرب با افزایش خطوط شبکه‌ای انتقال آب و تانکرهای آبرسانی ادامه دارد اما برخی از مردم همچنان مدعی هستند که برای تامین آب شرب با مشکل مواجه هستند و برخی نیز اعلام می‌کنند در لوله‌های ساختمانی آنان از شدت لازم برخورد نیست و اُفت شدید انتقال دارند.

وضعیت تامین آب شرب در چهارمحال و بختیاری چگونه است؟

با این وجود برخی از مردم به ویژه در شهرکرد مدعی شده‌اند همچنان برای تامین آب شرب مورد نظر خود در روز یکشنبه ۲۳ مردادماه از آب تانکرهای مستقر شده در میدان و نقاط از پیش تعیین شده استفاده می‌کنند.

با این حال مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ۲۱ مردادماه اعلام کرد که " شبکه آب‌رسانی استان چهارمحال و بختیاری پایدار شد".

وضعیت تامین آب شرب در چهارمحال و بختیاری چگونه است؟وضعیت تامین آب شرب در چهارمحال و بختیاری چگونه است؟

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با تلاش‌ نیروهای امدادی اعزامی از سایر استان‌ها روند تامین و توزیع پایدار آب شرب شهرکرد و سایر شهرهای استان چهارمحال و بختیاری به حالت عادی بازگشت.

«اتابک جعفری» با اشاره به محدودیت و قطع آب شهرکرد ناشی از سیلاب در چند روز اخیر گفت: چشمه کوهرنگ منبع اصلی تامین آب این محدوده است و در مسیر خود ۹ شهر را تغذیه می‌کند که در اثر جاری‌شدن سیلاب‌های اخیر و گل‌آلودشدن این منبع، امکان استفاده از آن برای تامین آب شرب شهروندان مقدور نبود.

وضعیت تامین آب شرب در چهارمحال و بختیاری چگونه است؟

جعفری در خصوص برنامه‌های ارتقا و پایداری کیفی و کمی آب شرب شهرکرد خاطرنشان کرد: هم‌اکنون استقرار سامانه استخر ته‌نشینی در مخزن شماره۱در حال اجراست و استقرار ۲ دستگاه تصفیه سریع و تصفیه سرامیکی پیش‌بینی شده که بخش عمده‌ای از این فرایند انجام‌شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با قدردانی از همکاری شهروندان استان تاکید کرد: در این زمینه هم اگر همکاری مردم استان چهارمحال و بختیاری نبود، زمان و محدوده بیشتری دچار قطع و محدودیت آب می‌شد و مردم بیشترین همکاری و مشارکت را با ما داشتند.

اما پس از اعلام این بحران و معضل آب شرب که ناشی از گل‌آلود شدن سرچشمه کوهرنگ بوجود آمد، روز یکشنبه وزیر نیرو به میدانی مشکل را بررسی و دستور لازم را برای رفع مشکلات صادر کرد.

وضعیت تامین آب شرب در چهارمحال و بختیاری چگونه است؟

وزیر نیرو روز یکشنبه در سفر به استان چهارمحال و بختیاری، به صورت میدانی مشکل تامین آب شرب شهرکرد و شهرها و روستاهای در مسیر خط انتقال چشمه کوهرنگ را از نزدیک مورد بررسی و مورد پیگیری قرار داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اکبر محرابیان در این سفر از تصفیه‌خانه رفع کدورت آب گردنه خلک شهرکرد دیدار کرد و پس از آن وضعیت چشمه کوهرنگ و میزان گل‌آلودگی آن را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

وضعیت تامین آب شرب در چهارمحال و بختیاری چگونه است؟

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: با درخواست فرماندار شهرستان شهرکرد و با توجه به لزوم تسریع در روند تامین آب آشامیدنی مردم مرکز استان، تعداد تانکرهای آب‌رسان سیار در شهرکرد به ۱۰۰ دستگاه افزایش پیدا کرد.

محسن حسین‌میرزایی در نشست با خبرنگاران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: پیش از این ۵۰ دستگاه تانکر آب‌رسان سیار آب آشامیدنی شهرکرد و ۲۰ دستگاه آب آشامیدنی شهرها و روستاهای اطراف مرکز استان را تامین می‌کردند.

وی افزود: با احتساب شهرها و روستاهای اطراف شهرکرد هم‌اکنون ۱۲۰ دستگاه تانکر آب‌رسان سیار از سراسر کشور مشغول خدمات‌رسانی به‌منظور تامین آب آشامیدنی در مرکز استان هستند.

وضعیت تامین آب شرب در چهارمحال و بختیاری چگونه است؟

حسین‌میرزایی به بروز مشکلاتی در تامین آب آشامیدنی شهرکرد از چشمه کوهرنگ و خارج شدن آن از مدار اشاره و تاکید کرد: ۵۰ درصد آب مرکز چهارمحال و بختیاری از طریق چشمه کوهرنگ و بقیه از آب‌های زیرزمینی تامین می‌شود.

وی افزود: به‌همین علت چند حلقه چاه کشاورزی برای کمک به تامین آب آشامیدنی شهرکرد به‌صورت ضربتی وارد مدار شد.

حسین‌میرزایی تهیه پیوست پدافند غیرعامل برای تمامی طرح‌های توسعه‌ای چهارمحال و بختیاری را ضروری اعلام و تصریح کرد: بهره‌مندی از ظرفیت رسانه‌های گروهی و خبرنگاران در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد.

به گزارش ایرنا، به سبب وقوع بارش‌های سیل‌آسا در چهارمحال و بختیاری، آب چشمه کوهرنگ که از چشمه‌های مهم و حیاتی این استان به شمار می‌رود از روز یکشنبه  ۱۶ مرداد گل‌آلود و از مدار آبرسانی خارج شد و همین موضوع سبب ایجاد تنش آبی در هفت شهر و ۳۴ روستای این استان شد.

نصب تجهیزات رفع کدروت، اضافه شدن تعدادی تانکر آبرسانی به امکانات چهارمحال و بختیاری و توزیع آب در محلات، راه‌اندازی ایستگاه‌های بسته‌بندی آب و اضافه کردن تعدادی چاه از بخش کشاورزی، شهرداری و دستگاه‌های اجرایی از جمله اقداماتی است که تاکنون برای رفع مشکل انجام شده است.

در حالی که چهارمحال و بختیاری سرچشمه ۲ رودخانه بزرگ زاینده‌رود و کارون و بخشی از رودخانه دز است اما در حدود ۸۰ درصد از نیاز این استان از آب‌های زیرزمینی و منابع غیرپایدار تامین می‌شود و همین موضوع سبب شده تا آبرسانی به ویژه در بخش شرب، بسیاری از شهرها و روستاهای این استان را با تنش جدی روبرو کند.

نظر شما