حسین حیدری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اهمیت بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر دامهای قربانی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت جامعه، اداره کل دامپزشکی استان با بکارگیری 31 اکیپ شامل 14 اکیپ ثابت و 17 اکیپ سیار متشکل از کارشناسان دامپزشکی و روحانیون ناظر شرعی آماده خدمت رسانی به مردم استان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی است.
حیدری با تاکید بر اینکه ذبح دام حتما باید در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی انجام شود، گفت: در روزهای تاسوعا و عاشورا کلیه کشتارگاههای استان فعال بوده و به صورت رایگان دامهای قربانی را کشتار خواهند کرد.
مدیر کل دامپزشکی کرمانشاه افزود: ذبح دام در مکانها و معابر عمومی علاوه بر زشت کردن چهره شهر، باعث سرایت بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان میشود.
وی با بیان اینکه گوشت دام قربانی نباید بلافاصله پس از ذبح مصرف شود، گفت: باید به منظور تامین سلامت گوشت آن را حداقل به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد (دمای یخچال) نگهداری کرد.
حیدری تاکید کرد: استفاده از دستکش، ماسک، چکمه و ... برای ذابحان ضروری بود و از انتقال بیماریهای مشترک در هنگام ذبح جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه در تمام شهرستانهای استان کشیک تاسوعا و عاشورای حسینی برقرار است، گفت: مردم استان میتوانند با سامانه ارتباطی 1512 اداره کل دامپزشکی استان تماس گرفته و راهنمایی های لازم در این خصوص را دریافت کنند.
انتهای پیام
نظر شما