محققان دانشگاه کلمبیای آمریکا اعلام کردند، ارتباط مستقیمی بین درآمد پایین و مشکلات حافظه پیدا شده است.
به گزارش اعتمادآنلاین، بر اساس تحققات انجام گرفته توسط پژوهشگران دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه کلمبیا تاکنون وجود ارتباط مستقیم بین درآمد دائمی پایین و مشکلات بهداشتی مانند افسردگی، چاقی و افزایش فشار خون که خود از عوامل تشدید خطر پیری زودرس هستند، اثبات شده اما تا الان هیچ تحقیقی در رابطه با ارتباط درآمد کم طی سالهای فعالیت شغلی و ضعف درک محیطی در سالهای بعدی زندگی انجام نشده بود.
نتایج این تحقیق که در مجله آمریکایی علم اپیدمی منتشر و در کنفرانس بینالمللی جمعیت آلزایمر (AAIC) هم به آن پرداخته شد، به این مساله پرداخته است.
دکتر کاترینا کازیوس، پژوهشگر فوق دکترای بخش اپیدمی دانشگاه کلمبیا، در این رابطه گفت: ارتباطی اولیه در این رابطه به دست آمده و مجموعهای از راستیآزماییها هم صورت گرفته است.
کازیوس و همکارانش نمونه آماری را بر اساس میزان حقوق یا عدم دریافت حقوق در مقاطع مختلف، از سال ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۴ را دستهبندی کرده و ارتباط آن را با میزان بدتر شدن وضعیت حافظه طی ۱۲ سال بعد از آن از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۶ مورد بررسی قرار دادند.
محققان در تحقیقات خود دریافتند افرادی که در طول دوره شغلی حقوق پایینی دریافت میکردند، در مقایسه با کسانی که هرگز حقوق پایین نگرفتند، شیب تندتری در ضعف وضعیت حافظه داشتند و تقریباً در هر دهه از لحاظ حافظه یک سال بیشتر از سنشان پیر شدهاند.
رسانههای عربی به نقل از مجله مدیکال اکسپرس خبر دادند، محققان در صدد هستند در آینده شمار ابتلا به آلزایمر و سرعت پیری ادراکی را نسبت به سن واقعی در قالب سناریوهای فرضی مختلف افزایش حداقل حقوق در ساعت مورد بررسی قرار دهند.
نظر شما