شناسهٔ خبر: 55188161 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

لزوم آموزش ضمن خدمت برای تقویت کارکنان

استاندارکرمان گفت:آموزش‌های ضمن خدمت برای ارتقای توانمندی‌ها و تقویت صلاحیت‌های حرفه‌ای کارکنان باید مورد توجه قرار گیرد.

صاحب‌خبر -


 محمد مهدی فداکار در نشست تخصصی مدیران کل قطب ۵ کشور شامل استان‌های (خراسان‌های شمالی، رضوی، جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان) با اشاره به اثربخشی فرهنگیان در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و... گفت: توانمندی فرهنگیان باعث شده در همه عرصه‌ها خوش بدرخشند و بتوانند قابلیت‌ها و سرآمدی خود را ثابت کنند.

او می گوید: حفظ مرجعیت آموزشی بسیار مهم است و برخی از مراجع شبه آموزشی قصد دارند جایگاه آموزش و پرورش را تضعیف کنند که نیاز است مسئولان فرهنگی در این زمینه به فکر باشند.

استاندار کرمان گفت: ضرورت سوم به روزرسانی دانش و مهارت‌های کارکنان است که بسیار اهمیت دارد، آموزش‌های ضمن خدمت برای ارتقای توانمندی‌ها و تقویت صلاحیت‌های حرفه‌ای کارکنان باید مورد توجه قرار گیرد.

فداکار گفت: بازسازی و بهسازی زیر ساخت‌های فیزیکی هم از اهمیت زیادی برخوردار است، همچنین احیای امور تربیتی اگر در شکل هم نشد، در محتوا باید اتفاق بیفتد که در بازسازی فرهنگی دانش آموزان و معلمان نقش دارد.

او ضمن تبیین اهمیت دانشگاه فرهنگیان گفت: تبدیل دانشگاه فرهنگیان به مرکز تربیت معلم واقعی به جای هزینه کرد، سرمایه گذاری است، تربیت نیرو‌های حزب اللهی دین دار و متدین هدف اصلی تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان است.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان کرمان ابراز امیدواری کرد این نشست هم اندیشی تخصصی برکت‌های فراوان داشته باشد و خیر و نتایج آن به همه مردم برسد.

حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی امام جمعه کرمان هم گفت: جایگاه انسان موضوع بسیار مهمی است که در علم امروز هم بسیار به آن توجه شده و قرآن کریم هم بر آن تاکید دارد.

او گفت: در هر تحولی سه عامل نقش اساسی دارد، اولین عامل نیروی انسانی است، نیروی انسانی فرهیخته، کاردان و با انگیزه بسیار مهم است و عامل دوم نقشه راه است، باید مسیر مشخص باشد، عامل سوم هزینه است که باید برای آنچه که قرار است محقق شود، صرف شود، اما ما با نیروی انسانی بیشتر کار داریم.

امام جمعه کرمان می گوید: مرکز تربیت و پرورش نیروی انسانی در مرحله اول، مدارس و بعد دانشگاه‌ها هستند، نیروی انسانی تحول آفرین در یک کشور کانون پیشرفت است، شخص اول تعلیم و تربیت در دین ما پیامبر (ص) است.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان گفت: در پیش نویس قانون اساسی مقرر شده بود که در کنار سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه، قوه تعلیم و تربیت هم داشته باشیم که به هر دلیل محقق نشد، اما ذهن و فکر کسانی که در خدمت امام (ره) بودند این بود که تعلیم و تربیت به خود قوه‌ای اختصاص دهد.

حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی گفت: کار مربی این است که اول موانع را بردارد و دوم این که راه را روشن کند، در نگاه دینی اداره جامعه بر اساس نظارت درونی است نه نظارت بیرونی، در دنیای امروز نظارت بیرونی به بن بست رسیده است، در نظارت درونی انسان در هر حال خدا را ناظر می‌داند که این موضوع رسالت آموزش و پرورش است.

اوگفت: آمار مدارس ساخته شده بالا باشد خوب است، اما مدیرکل موفق کسی است اول مهر همه کلاس هایش معلم داشته باشند، ماموریت دیگر این است که در دوران مسئولیت تلاش کنیم تا در رتبه‌های علمی بتوانیم خوش بدرخشیم و در زمینه تربیت یعنی جنگ انسانیت و نفسانیت بکوشد.

نشست هم اندیشی مدیران کل آموزش و پرورش قطب پنج کشور شامل «استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان» با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان و استاندار و رئیس شورای آموزش و پرورش کرمان در مهمان سرای فرهنگیان (هتل آسمان) کرمان در حال برگزاری است.

نظر شما