شناسهٔ خبر: 54797940 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

علیرغم گذشت 22 سال از اقامت در فلسطین اشغالی

بحران مسکن مزدوران لبنانی رژیم صهیونیستی همچنان به قوت خود باقی است

تهران – ایرنا – بحران مسکن اعضای شبه نظامی لبنانی مزدور رژیم صهیونیستی که در جریان اشغال لبنان توسط صهیونیست ها در خدمت آنان بودند و در سال ۲۰۰۰ میلادی ( ۱۳۷۹ ) به همراه اشغالگران از لبنان گریختند، همچنان به قوت خود باقی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه تارنمای خبری لبنانی " النشره "، رژیم صهیونیستی به همین منظور اخیرا تصمیم گرفته تا عناصر مزدور قدیمی خود موسوم به ارتش جنوب لبنان به فرماندهی آنتوان لحد را سروسامان دهد.

ارتش رژیم اشغالگر قدس در همین رابطه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت صهیونیستی در نظر دارد به کهنه سربازان ارتش آنتوان لحد بخاطر پشت سر گذاشتن دوره چهار ساله خدمت خود در جنوب لبنان هدیه ای اعطا نماید.

در واقع این هدیه به منظور قدردانی از کهنه مزدوران لبنانی بخاطر مشارکت شان در جرم و جنایت های بی شمار نیروهای اشغالگر اسرائیلی در نظر گرفته شده است.

بر همین اساس رژیم صهیونیستی در نظر دارد به هر یک از عناصر یاد شده کمک هزینه خرید مسکن به میزان ۵۵۰ هزار شیکل (معادل 150 هزار یورو) پرداخت کند که به آن دسته از مزدوران لبنانی پرداخت خواهد شد که طی سال های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۶ در خدمت صهیونیست ها قرار داشتند البته لازمه چنین پرداختی آن است که عناصر یاد شده مقیم سرزمین های اشغالی فلسطین باشند.

این در حالی است که بحران مسکن تقریبا ۴۰۰ خانواده عناصر یاد شده در فلسطین اشغالی تا کنون لاینحل باقی مانده است.

مزدوران شبه نظامی ارتش آنتوان لحد موسوم به 'ارتش جنوب لبنان ' که ۲۲ سال پیش به همراه صهیونیست ها از لبنان فرار کردند در فلسطین اشغالی تغییر دین داده و یهودی شده اند.

به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، وضعیت زندگی مزدوران ارتش آنتوان لحد که به اسرائیل گریختند به مرحله بازگشت ناپذیر رسیده به طوری که عده ای از این مزدوران با تغییر دین خود، آشکارا به عنوان یک یهودی زندگی می کنند.

اعضای شبه نظامی مزدور رژیم صهیونیستی که در جریان اشغال لبنان از سوی صهیونیست ها در خدمت آنان بودند، در سال ۲۰۰۰ میلادی ( ۱۳۷۹ ) به همراه اشغالگران از لبنان گریختند اما ارتشی که این مزدوران سال ها در خدمتش بودند و انواع سرسپردگی را برایش به اثبات رسانده و در این راه به میهن و ملت خود خیانت کردند، پاسخی مناسب و در حد و اندازه خدمت و مزدوری آنان نداده است.

۲۲  سال است که این مزدوران در فلسطین اشغالی زندگی می کنند اما هنوز نشان مزدوری از روی پیشانی این افراد برداشته نشده و آنان برای تبدیل شدن به یک شهروند عادی با مشکلات جدی مواجه هستند.

شبکه اول تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت مشکل این افراد دلتنگی و علاقه به میهن و خاک لبنان نیست بلکه به این دلیل که اسرائیل نمی خواهد آنان را مانند یک شهروند به رسمیت بشناسد.

همین شبکه صهیونیستی فاش کرد نیمی از مزدوران ارتش لحد راه تازه ای را برای تثبیت موقعیت خود در فلسطین اشغالی پیدا کردند، آنان از دین خود دست کشیده و خود را یهودی خوانده اند.

برخی از این افراد برای خود نام های یهودی برگزیده و طبق آیین یهود نیز ازدواج کرده اند. آنان می گویند برایشان مهم نیست که خانواده هایشان در لبنان از این تغییر دین ناراضی باشند.

مزدورانی هم که یهودی نشده اند، به دنبال راهی برای گذران زندگی و استفاده هرچه بیشتر از پناهگاهی به نام اسرائیل هستند.

یهودی شدن مزدوران آنتوان لحد به هر دلیل که باشد، نشان می دهد این افراد به مرحله برگشت ناپذیر در روابط خود با میهن و ملت رسیده اند. گزارش برخی رسانه ها حاکی است که این مزدوران و اعضای خانواده هایشان خدمت در ارتش اسرائیل و جنگ در کنار اسرائیلی ها در سرزمین های اشغالی فلسطین را پذیرفته اند.

یاد آور می شود شبه نظامیان آنتوان لحد طی دوران اشغال لبنان، خیانت های بسیاری به مردم لبنان کردند که اداره بازداشتگاه خیام در جنوب لبنان و شکنجه مردم در این زندان مخوف، تنها یکی از نمونه های خیانت آنان بود.

ارتش جنوب لبنان یکی از گروه‌های اصلی درگیر در جنگ داخلی لبنان بود. افسران عضو این نیرو، عمدتا از مسیحیان مارونی بودند.

در طول جنگ داخلی لبنان، این نیروها متحد اصلی رژیم صهیونیستی بودند و با شعار «بیرون‌کردن فلسطینی‌ها از خاک لبنان»، با نیروهای وابسته به سازمان آزادی‌بخش فلسطین و متحدان‌اش از جمله جنبش امل، حزب‌الله لبنان و ارتش سوریه می‌جنگیدند.

اولین فرمانده ارتش جنوب لبنان، یک سرگرد مسیحی ارتش لبنان به نام سعد حداد بود. پس از مرگ وی در سال ۱۹۸۴ میلادی، ژنرال آنتوان لحد تا سال ۲۰۰۰ میلادی، فرمانده ارتش جنوب لبنان بود. وی پس از هم‌پاشیدگی مواضع ارتش جنوب لبنان در پی خروج نیروهای رژیم صهیونیستی، با درخواست پناهندگی از این رژیم به تل آویو گریخت.

۱۴۸۷

نظر شما