شناسهٔ خبر: 54324541 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

اخطار خلع ید برای اراضی راکد شهرک‌های صنعتی لرستان/ ۳۶ واحد تعطیل راه‌اندازی مجدد شدند

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان از خلع ید طرح‌های راکد در این مجموعه خبر داد و گفت: طی جلسات داوری که برگزار شده، مقرر گردید اگر واحدی در حد تامین زمین بوده و یا حتی حصارکشی و سوله‌ای زده باشد، اما قصد فعالیت و تولید ندارد، نسبت به خلع ید آن‌ها اقدام شود.

صاحب‌خبر -

بختیار رازانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، با اشاره به آخرین وضعیت واحدهای تولیدی و راکد در شهرک‌های صنعتی لرستان، اظهار کرد: امسال دو موضوع را پیگیر هستیم، نخست اینکه واحدهای صنعتی که به هر دلیلی مانند سرمایه در گردش نداشته و یا خط تولید مستهلک داشته و یا بازار ندارند، آن‌ها را مجدد راه‌اندازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری برنامه‌ریزی شده که ۴۰ واحد راکد استان مجدد راه‌اندازی و در مدار تولید قرار گیرد که تاکنون ۷ مورد آن محقق شده است، ضمن اینکه سال گذشته ۳۲  واحد در تعهد شهرک صنعتی استان بود که توانستیم ۳۶ واحد راکد و تعطیل را راه‌اندازی کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان از خلع ید طرح‌های راکد در این مجموعه خبر و ادامه داد: طی جلسات داوری که برگزار شده، مقرر گردید اگر واحدی در حد تامین زمین بوده و یا حتی حصارکشی و سوله‌ای زده باشد، اما قصد فعالیت و تولید ندارد، نسبت به خلع ید آن‌ها اقدام شود.

رازانی بیان داشت: به طرح‌هایی که زمین از شهرک صنعتی گرفتند ولی قصد اقدام به عملیاتی کردن برنامه تولیدی خود نداشته، اخطار داده می‌شود که از طریق محاکم قضایی زمین را پس خواهیم گرفت.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۱۲ هزار هکتار از اراضی شهرک‌های صنعتی لرستان خلع ید شد، افزود: در ابتدای سال جاری نیز نخستین جلسه یک پرونده ۱۵ هکتاری بررسی و مقرر شد چنانچه طی مدت تعیین شده اقدام به اجرای طرح نکند، زمین پس خواهد گرفته شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان، ۳۰ درصد واحدهای صنعتی استان را راکد و نیمه تعطیل عنوان و اظهار کرد: ۷۰ درصد واحدهای تولیدی دیگر نیز با تمام ظرفیت فعالیت نمی‌کنند.

رازانی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های جاری وزارت صمت و شرکت شهرک‌های صنعتی استان، به ظرفیت رساندن واحدهایی است که کمتر از حد معمول فعالیت دارند، در سال جاری درصدد هستیم ۳۰ واحد را از این طریق وارد چرخه تولید کنیم.

وی، اولویت پرداخت تسهیلات را برای واحدهایی عنوان کرد که قصد راه‌اندازی مجدد و احیای کارخانه را داشته و یا افزایش ظرفیت دهند، ضمن اینکه در این زمینه مشکل تامین اعتبار نداشته و از چندین محل می‌توانیم تسهیلات را به متقاضیان پرداخت کنیم.

انتهای پیام/م

نظر شما