به گزارش ایرنا، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح این خط به خبرنگاران گفت: با راه اندازی خط جدید واکسن در موسسه انستیتو پاستور ، ماهانه بین چهار تا پنج میلیون دز انواع واکسن در این خط تولید می شود.
وی افزود: راه اندازی این خط تولیدی نقش موثری در ساخت انواع واکسن مانند واکسن های با فناوری بالا و واکسن هاری دارد.
وزیر بهداشت و درمان گفت : این خط تولید با همکاری مشترک وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران و کشور کوبا راه اندازی شده است.
وی از تلاش های شبانه روزی دانشمندان انستیتو پاستور به خاطر سرعت بخشیدن در راه اندازی این خط تشکر و قدردانی کرد.
دکتر دلآرام درود معاون تولید موسسه انستیتو پاستور به خبرنگاران گفت: خط تولید پروتیین نوترکیب انستیوپاستور ایران بر پایه کشت سلول های جانوری افتتاح شد.
وی افزود: این خط تولید در ایران منحصر به فرد است و امکان این را دارد که واکسن پاستوکووک براساس انتقال فناوری و همکاری مشترک بین انستیتو پاستور ایران و موسسه واکسن فنلای در کوبا شکل گرفته است.
درود گفت: از ویژگی های دیگر این خط تولید این است که واکسن برای تمام افراد بالای پنج سال در کشور در دسترس قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: ویژگی دیگر این خط این است که در تولید واکسن بیماری های عفونی در آینده و عفونت ناشی از این ویروس ها استفاده می شود.
معاون تولید موسسه انستیتوپاستور افزود: این موسسه به عنوان پشتوانه نظام سلامتی کشور این توانایی را دارد که بتواند بیماری های نوپدید و بازپدید که در آینده ممکن است در کشور بحران ایجاد کنند با واکسن های جدید پیشگیری و مهار کند.
وی اظهار داشت : راه اندازی این خط در کمتر از یک سال انجام شده است.
ریکاردو کابریساس،معاون نخست وزیر کوبا در حاشیه این آیین گفت: این پروژه به صورت مشترک بین ایران و کوبا انجام شده که نتیجه اش برای مردم هر ۲ کشور مفید خواهد بود.
وی افزود: همکاری های ایران وکوبا در زمینه فعالیت های بهداشتی و درمانی از سال ها پیش آغاز شده و اکنون نیز ادامه دارد.