به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « مرتضی کشکولی» امروز در مراسم اعزام جهادگران بسیج سازندگی به مناطق محروم استان، اظهار داشت: در طول سال فعالیت های جهادی گسترده ای در مناطق محروم استان لرستان انجام می شود.
وی با اشاره به اعزام 630 گروه جهادی به مناطق محروم استان، افزود: این تعداد گروه های جهادی از امروز به مدت 10 روز در مناطق محروم به محرومان خدمت رسانی می کنند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان با اشاره به اهمیت ترویج روحیه جهادی در جامعه، افزود:در سایه خدمات جهادی بسیاری از مشکلات ومحرومیت های مرتفع می شود.
سردار کشکولی با بیان اینکه تشکیل گروه های جهادی دو وجه دارد، افزود: انقلاب اسلامی پدیده بی نظیری بوده که امام راحل فرمودند انفجار نور بود و تشکیل بسیج در دل انقلاب اسلامی نور علی نور بود.
وی ادامه داد: تشکیل گروههای جهادی در دل بسیج باز هم نور علی نور بود، هر چه جلوتر میروییم جلوههای نورانی بیشتری را از این پدیده بی نظیر قرن بیستم میبینیم که میرود تا سرنوشت جهان بشری را از دست ظالمان، زورگویان و مستکبران در بیاورد و در مسیر سعادت، رفاه و خوشبختی و عاقبت اندیشی بگذارد.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه تشکیل بسیج سازندگی با هدف گذاری درست محرومیت زدایی در سپاه و بسیج شکل گرفت ادامه داد: در این راستا دو روی یک سکه اینجا رخ داده، یکی ایجاد ظرفیت برای بروز و ظهور استعدادهای جوانان و دیگری استفاده از این ظرفیت جوانان دغدغه مند، انقلابی و ولایت مدار برای کمک به محرومان و محرومیت زدایی است.
سردار کشکولی خاطرنشان کرد: سازماندهی و نهادینه کردن خیل عظیم پشتوانه جوانان در صحنه جهاد برای تنوع نیاز کشور از دیگر کارکردهای بسیج سازندگی است، الان ما نیاز به محرومیت زدایی داریم، این جمعیت در نسل اول بسیجی ما به همین شکل جمع میشدند و نیاز دفاع مقدس را رفع میکردند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) اظهار کرد: نیرو های بسیجی و انقلابی آن روز نیاز بود که در دفاع مقدس حضور داشته باشند و سپس در صحنههای سیاسی و امینتی و امروز در عرصه خدمت رسانی به محرومان و نیازمندان حضوری موثر دارند .
سردار کشکولی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ۶۳۰ گروه جهادی از دو هزار و ۵۸۱ گروه، امروز به مناطق مختلف استان اعزام میشوند، گفت: هر پایگاه مقاومت موظف است که یک گروه جهادی داشته باشد، در این راستا بدنه اصلی این گروههای جهادی، گروه جهادی عمومی است و به اقتضای تخصص نیز در گرایشهای مختلف گروه جهادی تخصصی هم شکل میگیرد.
وی با اشاره به اینکه برخی در محل خود و روستاهای نزدیک کار میکنند، برخی در شهرهای نزدیک گفت: اخیراً به دنبال این هستیم که گروههای جهادی را تا پایان سال ۱۴۰۱ راه اندازی کنیم که صدها کیلومتر آن طرف تر خودکفا در بخشهای مختلف کار کنند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با تاکید بر اینکه از دو هزار و ۵۸۱ گروه، امروز ۶۳۰ گروه را برای این ۱۰ روز آماده کرده ایم، یعنی تقریباً نزدیک به یک چهارم و ۲۵ درصد توان گفت: اینها در چند عرصه طی این ۱۰ روز خدمت میکنند، در عرصه عمرانی در تأمین آب شرب روستاها، احداث کانالهای کشاورزی، ساخت مسجد، تعمیر مسجد، احداث سرویس بهداشتی در روستاها، ساخت حمام روستایی، ساخت و تعمیر خانه محروم و مددجویان و اشتغالزایی ارائه خدمات میکنند.
سردار کشکولی گفت: همچنین در عرصه بهداشت و درمان نیز ارائه خدمات داریم، ۱۳ گروه بهداشت و درمان داریم و خدمات بهداشتی و درمانی را به مناطق محروم ارائه میکنند، ۳۸ گروه اجتماعی نیز در حاشیههای شهر فعالیت خواهند کرد، ۱۳ گروه نیز کار فرهنگی و جهاد تبیین را دنبال میکنند، ۱۳ گروه نیز مهارت آموزی را انجام انجام میدهند، ۱۰ گروه بسیج مهندسین کشاورزی نیز کار واکسیناسیون دامها و ترویج کشاورزی و باغات را انجام میدهند، دو گروه جهادی حقوقی نیز مشکلات حقوقی را حل و آموزش حقوقی را انجام میدهند، هشت گروه مهندسی صنعت نیز پنلهای خورشیدی را در روستاها و مناطق محروم ایجاد میکنند، ۲۰ میز خدمت نیز از سوی بسیج کارمندان در محلات حضور پیدا میکنند.
وی افزود: این گروههای جهادی، یک مجمع گروههای جهادی راه اندازی کرده اند، خودشان کارها را پیگیری میکنند و این نوید را میدهیم که همه اینها پشت سر این دولت و همچنین استاندار لرستان هستند، این گوی و این میدان، از این ظرفیت استفاده کنید، هر جایی که اعلام نیاز شود در حوزههای مختلف تخصصی ورود پیدا خواهند کرد تا بتوانیم دولت کارآمدی داشته باشیم و نیازهای دینی، مذهبی و کاری مردم را مرتفع کند.
پایان پیام/85