به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سید محمد قافله باشی، معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در همایش گذر از پیک بار، ویژه واحدهای صنعتی استان قزوین که با حضور عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشتریان، مسعود خواجه وند، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان و جمعی از کارشناسان و مدیران واحدهای صنعتی استان در شرکت توزیع نیروی برق قزوین برگزار شد، گفت: یکی از چالشها و نگرانیهای مسئولان شرکت توزیع برق عبور از پیک تابستان با کمترین خاموشی و آسیب است و در این راستا به همکاری مشترکان صنعتی، خانگی، کشاورزی و تجاری نیازمندیم.
او افزود: مدیران صنعت برق با مشکلات صنایع و تولیدکنندگان آشنا هستند و تلاش می کنند با کمترین خاموشی نسبت به تامین انرژی مورد نیاز واحدها اقدام کنند، اما ناترازی و افزایش مصرف موجب شده تا برای عبور از پیک تابستان حتما برنامه ریزی و از واحدهای صنعتی نیز درخواست کنیم تا در این کار مشارکت جدی داشته باشند.
قافله باشی گفت: واحدهای صنعتی، کشاورزی و تجاری امسال باید ۱۱هزار مگاوات در مصرف انرژی همکاری کنند.
او در ادامه بیان کرد: با تشکیل کارگروه انرژیهای نو فرآیند احداث نیروگاههای تجدید پذیر در استان قزوین تسهیل می شود.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآورشد: در جلسات متعددی که با نمایندگان واحدهای صنعتی و نیز مدیران سازمان صمت تشکیل شده درخواست کرده ایم وضعیت واحدها را آنها تعیین کرده و میزان همکاری را مشخص کنند تا نتایج بهتری کسب شود.
قافله باشی گفت: چند سالی است در یک حرکت فرهنگی و امضای تفاهم نامه با مدیران صنایع و دادن مشوق و پاداش مالی تلاش کرده ایم تا میزان مصرف انرژی در واحدهای تولیدی کاهش یابد و خوشبختانه همراهی و همکاری تولیدکنندگان با این شرکت بسیار خوب بوده و انتظار داریم این روند تداوم داشته باشد.
او اظهار کرد: در سال گذشته سهم صرفه جویی استان ۱۰۰مگاوات بود که توانستیم ۲۱۰مگاوات صرفه جویی را با کمک مشترکان صنعتی، کشاورزی و تجاری محقق و از پیک به خوبی عبور کنیم.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق گفت: در سال گذشته ۲۲میلیارد تومان پاداش به ۴۸۰۰واحد صنعتی پرداخت شد و توانستیم با شش هزار واحد تفاهم نامه همکاری امضا کنیم.
قافله باشی بیان کرد: در استان قزوین ۴۹۴۳مشترک صنعتی داریم و امسال پیش بینی می کنیم ۸ هزار تفاهم نامه همکاری مدیریت مصرف در پیک با مدیران صنایع امضا شود.
او در ادامه گفت: پاداش پیش بینی شده در سال جاری برای صنایعی که در پیک بار همکاری کنند افزایش یافته و به ۳۰میلیارد تومان رسیده که امیدواریم این همکاری ها تداوم داشته باشد.
قافله باشی اظهار کرد: اعلام تعطیلی واحدهای صنعتی، جابهجایی روزهای تعطیل با روز کاری، استفاده از مولدها و ژنراتور در پیک بار و رعایت صرفه جویی ۱۰درصدی می تواند به عبور از پیک بار در تابستان بسیار کمک کند.
این مسئول ادامه داد: از صاحبان صنایع بزرگ درخواست می کنیم برای ساخت واحدهای نیروگاهی کوچک و پراکنده و نیروگاه خورشیدی سرمایه گذاری کنند که در این صورت هم برق تولیدی آنها را خریداری کرده و متعهد می شویم به همان میزان، تولید نیازهای انرژی برق آنها را تامین کنیم و خاموشی برای واحد آنها نیز اعمال نشود.
در این مراسم از صاحبان ۱۱شرکت صنعتی و تولیدی که بیشترین همکاری را با شرکت توزیع نیروی برق استان در مدیریت مصرف در پیک بار داشتند تجلیل شد.
48
نظر شما