شناسهٔ خبر: 53171916 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

جوزدانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

نکات تغذیه ای که باعث سلامت مو‌ها می‌شوند

یک متخصص تغذیه درباره فواید مصرف پروتئین و نکات تغذیه ای برای رشد و سلامت مو‌ها خبر داد.

صاحب‌خبر -

نرگس جوزدانی گفت: یکی از مهم‌ترین نکات تغذیه‌ای درباره مو‌های سالم دریافت کافی پروتئین است.

کارشناسان می‌گویند که دریافت پروتئین در رژیم بانوان کافی نیست.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: کم خوری و رژیم مداوم، رژیم‌های تک خوری مانند میوه خواری، گرسنگی در رژیم، مصرف نکردن لبنیات، گوشت، حبوبات و تخم مرغ از دلایل کم بودن پروتئین در بانوان است.

طبق گفته متخصصان تغذیه، برخی بانوان صبحانه، ناهار و شام مصرف نمی‌کنند، اما در مقابل به سمت شیرینی، چای و قهوه می‌روند در صورتی که این عوامل باعث کاهش پروتئین در بدن می‌شود.

او بیان کرد: ماهی، مرغ، بوقلمون، تخم مرغ، لبنیات و سویا از جمله پروتئین‌های کم چب هستند که باعث ضخیم شدن و رشد بهتر تار‌های مو می‌شوند.

جوزدانی تاکید کرد: دومین ماده امگا ۳ بوده که از منابع طبیعی است و ماهی‌های چرب مانند ماهی‌های دریای جنوب، روغن دانه کتان، دانه کتان، دانه چیا، روغن کانولا و مغز‌ها از دیگر موارد جهت ترمیم و رشد مو‌ها هستند.