عبید رستمی، در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی ویژه برنامه های گرامیداشت شاعر پارسی گوی قرن ششم «نظامی گنجوی»، که با حضور مدیر گروه هنری و کارشناسان و مدیر مسوول پایگاه خبری خانه کتاب کُردی برگزار شد، اظهار کرد: به منظور شناخت ویژگی ها و تاثیرات هنری و فرهنگی بزرگان هنر و ادب، برگزاری گرامیداشت های مشاهیر و نامداران بسیار ضروری است.
وی افزود: آشنایی جوانان و نوجوانان با سرمایه های اجتماعی و فرهنگی کشور یکی از مهمترین اهداف برگزاری گرامیداشت ها و مراسمات تجلیل و قدردانی است.
رستمی اضافه کرد: در گرامیداشت حکیم نظامی گنجوی شاعر برجسته قرن ششم برگزاری سلسله نشست های تخصصی به صورت آنلاین با حضور اساتید برجسته دانشگاه کردستان و دانشگاه های دیگر سطح استان که در حوزه تاریخ و ادبیات ایران و کُردها با موضوع تاثیر اشعار نظامی گنجوی بر ادبیات کُردی و همچنین برنامه های فرهنگی و هنری دیگر نیز برگزار می شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی با اشاره به اینکه نظامی گنجوی تاثیرات زیادی بر اشعار و ادبیات و بطور کلی همه هنرها بشری گذاشته است، اظهار داشت: در همین راستا حضور نویسی خوشنویسی از اشعار برجسته نظامی در شهرهای سنندج، سقز، مریوان، قروه، بیجار و همچنین برگزاری نمایشگاه آثار خوشنویسان برجسته استان با محوریت اشعار و داستان های شعری عاشقانه نظامی گنجوی از جمله مهمترین برنامه های گرامیداشت این شاعر پارسی گوی قرن ششم در استان کردستان است.
ایشان همچنین عنوان کرد: اکران فیلم تئاتر اپرای عروسکی لیلی و مجنون اثر بهروز غریب پور از هنرمندان برجسته سنندج از دیگر برنامه های گرامیداشت این شاعر برجسته است.
حکیم نظامی گنجوی در منطقه اران، شهر گنجه، در سال ۵۳۵ هجری قمری از مادری اشراف زاده کورد نژاد به دنیا آمده است.
انتهای پیام
نظر شما