شناسهٔ خبر: 52372804 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تولید۱۱ مگاوات برق از انرژی خورشیدی در کرمان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان از وجود ۶۰۰ نیروگاه خورشیدی با توان تولید بیش از ۱۱مگاوات برق در شمال استان کرمان خبرداد.

صاحب‌خبر -


باشگاه خبرنگاران جوان کرمان - محمدسلیمانی در نشست مدیران صنعت برق و سرمایه گذاران انرژی‌های تجدیدپذیر در استان کرمان با محمد کمانی معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان ساتبا که در محل شرکت برق منطقه‌ای کرمان برگزار شد گفت: توزیع برق شمال استان به لحاظ شبکه توزیع بیش از ۹۱ هزار کیلومتر مربع را تحت پوشش خدمات رسانی دارد.

به گفته او، این شرکت ۱۲ هزار کیلومتر خط فشار متوسط و ۸۵۰۰ کیلومتر فشار ضعیف را سرویس دهی می‌کند و تعداد ۶۷۰ هزار مشترک دارد که ۸۲ درصد از این مشترکان خانگی هستند و یک جامعه هدف بزرگ برای مدیریت مصرف برق است علیرغم اینکه ۳۰ درصد انرژی برق شرکت را مصرف می‌کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان می‌گوید: جمع تعداد مشترکان کشاورزی و صنعتی ۱.۳ است که ۵۵ درصد از میزان مصرف انرژی شرکت را به خود اختصاص دادند.

به گفته سلیمانی، سرانه مصرف مشترکان خانگی شمال استان را ۱۱۷۹ کیلووات است و پیک بار امسال شرکت ۸۰۰ مگاوات بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته یک درصد رشد داشته ایم.

او گفت: اگر طبق مصوبه دولت دستگاه‌های اجرایی ۲۰ درصد برق مورد نیاز خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تامین کنند مقدار قابل توجهی در مصرف انرژی پیک بار صرفه جویی خواهدشد.

سلیمانی می‌گوید: استان کرمان با ۳۰۰ روز آفتابی و قرار گرفتن در ذوزنقه طلایی انرژی خورشیدی کشور و هدایت و حمایت دولت در تسهیل سرمایه‌گذاری منطقه‌ای مهم، در بخش سرمایه‌گذاری انرژی پاک در کشور رتبه ممتازی را به دست آورده است.

او گفت: استان کرمان پایلوت اجرای طرح واگذاری پنل‌های خورشیدی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) است و بیش از ۵۸۱ سامانه خورشیدی ۵کیلوواتی در قالب طرح کرامت خورشید یا سرمایه گذاری مشترکان عادی با ظرفیت ۸ مگاوات تاکنون نصب شده است.

به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان، ۱۴ سامانه خورشیدی در ادارات و دستگاه‌های دولتی با مجموع ۴۵۴ کیلووات نصب و راه اندازی شده است.

سلیمانی می‌گوید: یک نیروگاه ۲"۱مگاواتی در منطقه رفسنجان و دو نیروگاه ۵"۰مگاواتی در راور و یک نیروگاه نیم مگاواتی در دانشگاه عالی کار رفسنجان در حال تولید است.

او، جمع نیروگاه‌های مقیاس کوچک و بزرگ خورشیدی در شمال استان را ۶۰۰ نیروگاه با ظرفیت تولیدی ۱۱مگاوات عنوان کرد.

انتهای پیام/ی

نظر شما