شناسهٔ خبر: 51959075 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

بهترین روغن برای افزایش طول عمر انسان

باشگاه خبرنگاران نوشت: دانشمندان آمریکایی می‌گویند تنها روغن زیتون است که مصرف آن می‌تواند طول عمر انسان را زیاد کند.

صاحب‌خبر -

 مصرف روغن‌ها یکی از خطوط قرمز برای افرادی است که به دنبال سلامت جسمانی و کاهش وزن هستند. پزشکان به افراد که از بیماری‌های قلبی – عروقی رنج می‌برند، توصیه می‌کنند برای جلوگیری از تشدید بیماری، مصرف روغن‌ها را تا جایی که امکان دارد کاهش دهند. در این میان، استثنایی وجود دارد و آن روغن زیتون است.

تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می‌دهد افرادی که روغن زیتون را به رژیم غذایی خود اضافه کرده اند، طول عمر بیشتری نسبت به دیگران دارند. یافته‌های دانشمندان موید آن است که اشخاصی که روزانه بیش از نصف یک قاشق روغن زیتون مصرف می‌کنند، احتمال کمتری دارد که به دلیل بیماری‌هایی همچون مشکلات قلبی، سرطان، اختلالات روانی مانند آلزایمر و یا بیماری‌های ریه جان خود را از دست بدهند.

بیشتر بخوانید:

۱۰ عامل از ۱۹ عامل مرگ در بیماری‌های غیرواگیر مربوط به تغذیه است

مارتا گوشفر، مدیر این تحقیقات از دانشگاه هاروارد آمریکا گفت: گنجاندن این روغن به رژیم غذایی تنها منجر به دور شدن خطر مرگ به دلیل ابتلا به بیماری‌ها در انسان نمی‌شود. افراد نیازمند آن هستند که به کیفیت رژیم غذایی خود و سبک زندگیشان توجه ویژه‌ای داشته باشند. یکی از کلیدی‌ترین موارد درباره روغن زیتون این است که می‌توانید آن را جایگزین چربی‌های ناسالم رژیم غذایی خود کنید.

دلیل توانایی بالایی روغن زیتون در تضمین سلامتی انسان این است که این روغن غنی از آنتی اکسیدان ها، پلی فنول‌ها، ویتامین‌ها، و چربی‌های غیراشباع شده مفید برای قلب است. یکی از خواص بی نظیر روغن زیتون قابلیت ضد التهابی آن است که دلیل آن وجود آنتی اکسیدان‌ها است.

محققان می‌گویند کسانی که از روغن زیتون در رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند، سبک زندگی سالم تری را نیز انتخاب کرده بودند. برای مثال، در این مطالعه بیشتر افرادی که روغن زیتون مصرف می‌کردند کمتر سابقه استعمال دخانیات داشته و بیشتر ورزش می‌کردند. همچنین رژیم غذایی این افراد بیشتر شامل میوه‌ و سبزی ها بود.

این تحقیقات که از سال ۱۹۹۰ آغاز شده بود اقدام به تحلیل داده‌های بیش از ۹۰ هزار نفر کرده و نتایج آن به تازگی منتشر شده است. در این پژوهش دانشمندان اقدام به بررسی تاثیرات مصرف روغن نباتی، روغن جامد، کره، مایونز، چربی‌های لبنی، و روغن زیتون در رژیم غذایی افراد کردند.

۴۷۲۳۳

نظر شما