شناسهٔ خبر: 51929765 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین قدیمی | لینک خبر

جلوگیری از بیماری ها با مصرف امگا ۳

استفاده از مواد غذایی دارای امگا ۳ برای جلوگیری از بسیاری از بیماری‌ها مفید و حیاتی است.

صاحب‌خبر -
  • ۱- ماهی سالمون
  • ۲- روغن کلزا
  • ۳- تخم مرغ های طیوری که در فضای باز پرورش یافته‌اند
  • ۴- دانه‌های چیا
  • ۵- سویا
  • ۶- اسفناج
  • ۷- گردوی تازه

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛اسید‌های چرب امگا ۳ از جمله مواد مغذی مهم برای بدن هستند. متخصصان تغذیه استفاده از آن‌ها را به ویژه برای جلوگیری از بیماری‌های عصبی توصیه می‌کنند؛ گفته می‌شود که این ماده تاثیر مثبتی بر افسردگی نیز دارند.

در ادامه ۷ ماده غذایی که بیشترین مقدار امگا ۳ را دارند، معرفی می‌شوند:

۱- ماهی سالمون

ماهی‌های چرب مانند سالمون سرشار از «امگا ۳» هستند. بررسی‌ها حاکی از آن است که در هر ۱۰۰ گرم از بدن این نوع ماهی بیش از ۴۰۰۰ میلی گرم «امگا ۳» وجود دارد و در مجموع نیز هر چه گوشت ماهی تیره‌تر باشد این ماده در آن بیشتر است.

ماهی سالمون

۲- روغن کلزا

روغن کلزا منبع اسید آلفا‌-لینولنیک است که از اسید‌های چرب خانواده «امگا ۳» محسوب می‌شود و در میان همه روغن‌های خوراکی نیز کمترین میزان چربی اشباع شده را دارد.

روغن کلزا

۳- تخم مرغ های طیوری که در فضای باز پرورش یافته‌اند

تخم‌مرغ نیز منبع «امگا ۳» است؛ اما به شرطی که مرغ‌ها در مرتع و در فضای باز باشند. در واقع، این رژیم غذایی مرغ‌ها است که نقش مهمی در مقوی بودن تخم‌هایشان دارد. به طور مثال اگر برای تغذیه مرغ‌ها از دانه‌های کتان استفاده شود، تخم‌های آن‌ها غنی از «امگا ۳» خواهند بود.

تخم مرغ

۴- دانه‌های چیا

دانه چیا نیز منبع قابل توجهی از «امگا ۳» همچنین سرشار از مواد معدنی دیگری مانند منگنز، کلسیم و فسفر است. می‌توان این دانه‌ها را در ماست یا روی سالاد ریخت و خورد.

دانه چیا

۵- سویا

این ماده غذایی که به ویژه در میان گیاهخواران طرفداران زیادی دارد، نه تنها سرشار از فیبر و پروتئین است؛ بلکه منبع قابل توجهی از «امگا ۳» نیز (۱۴۴۳ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) محسوب می‌شود. سویا یا جوانه آن را می‌توان در سالاد ریخت یا با هر غذای دیگری مصرف کرد.

سویا

۶- اسفناج

در بین سبزیجات سبز، اسفناج حاوی بیشترین میزان «امگا ۳» و به طور دقیق‌تر اسید آلفا-لینولئیک است. کلم بروکلی نیز حاوی این ماده مغذی است.

اسفناج

۷- گردوی تازه

گردوی تازه سرشار از آنتی اکسیدان و «امگا ۳» است. میوه‌ای بسیار پرانرژی است و به گفته متخصصان تغذیه، ایده آل این است که روزانه ۲۵ گرم گردو (معادل ۵ دانه) خورده شود.

گردو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظر شما