به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در خصوص سفیدی مو (White Hair) جدا از مورد وراثت و ژنتیک، موارد دیگری نیز وجو دارند که مورد تغذیه از مهمترین آنهاست. برای پیشگیری از سفید شدن مو روشهای مختلفی وجود دارد که در این بخش به برخی از آنها اشاره می کنیم. به عنوان مثال استفاده از بادام چه خوراکی و چه به عنوان ماسک برای تقویت مو توصیه شده است. در واقع نقایص و کمبودهای تغذیهای، عامل مهمی برای از دست دادن رنگ و شفافیت مو هستند. غذاهایی مصرف کنید که سرشار از ویتامین و مواد معدنی باشند که رنگ موها را حفظ کرده و علاوه بر آن از دیگر خواص سلامتی آنها نیز بهرهمند شوید.
بیشتر بخوانید:
خداحافظی با خشکی و شکنندگی مو با چند راهکار خانگی
سبزیجات
برای استفاده از ویتامینهای B از سبزیجات برگی تیره رنگ مصرف کنید. پوست سر شما برای تولید سلولهای قرمز خون که اکسیژن و مواد غذایی را منتقل میکنند از ویتامین B۶ و B۱۲ مصرفی شما استفاده میکنند.
سفیدی مو به هورمونها مربوط میشود و ویتامین B۱۲ نیز نقش مهمی را در تولید هورمون بر عهده دارند.
شکلات
مس نقش اساسی در تولید ملانین -منبع سفیدی مو- دارد. کمبود مس در بدن میتواند منجر به سفید شدن مو شود. برای بهرهمندی از این ماده، مصرف شکلات نیمه شیرین میتواند گزینه خوبی باشد.
از دیگر غذاهای سرشار از مس میتوان به عدس و قارچ نیزبسیار اشاره کرد.
ماهی سالمون
سلنیوم موجود در این غذای دریایی با تنظیم تولید هورمون و مبارزه با رادیکالهای آزاد به شفافیت و درخشش مو کمک موثری میکند و از سفید شدن مو پیشگیری میکند.
انواع توت
مصرف انواع توت به خصوص توتفرنگی راه خوشمزهای برای کسب فراوان ویتامین C است. یکی از عملکردهای مهم ویتامین C کمک به تولید و نگهداری کلاژن سالم (نوعی بافت رابط درون فولیکولهای مو ) است و با رادیکالهای آزاد که منجر به فرآیند سفیدی مو میشوند مبارزه میکند.
بادام
برای دستیابی به ویتامین E و مس، بادام بخورید، بادام را به عنوان میان وعدهای سالم میل کنید. محققان میگویند مصرف بادام میتواند سطح کلسترول بد را کاهش دهد و از آن جلوگیری کند.
انتهای پیام/
نظر شما