شناسهٔ خبر: 51916490 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

چگونه آب میوه بگیریم؟

پروسه آبمیوه گیری نسبتا راحت است و می‌ توان آن را از طریق دستگاه آبمیوه گیری و یا میکسر انجام داد. همچنین می توانید رسپی های مختلف را برای آبمیوه دنبال کنید و یا مواد دیگر به آن اضافه کنید تا ترکیب جدیدی بسازید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، آبمیوه گرفتن یک فرایند جداسازی آب از میوه و سبزیجات می باشد. زمانی که میوه و سبزیجات را مصرف می کنیم، آب آن نیز به عنوان یک رژیم غذایی سالم و متعادل به بدن می رسد و یکی از راه های عالی برای دریافت پروتئین و مواد معدنی از طریق رژیم غذایی محسوب می ‌شود.

پروسه آبمیوه گیری نسبتا راحت است و می‌ توان آن را از طریق دستگاه آبمیوه گیری و یا میکسر انجام داد. همچنین می توانید رسپی های مختلف را برای آبمیوه دنبال کنید و یا مواد دیگر به آن اضافه کنید تا ترکیب جدیدی بسازید.

مرحله اول: استفاده از آبمیوه گیری

1-استفاده از آبمیوه گیری : تمام موادی که می‌ خواهید آب آن ها را بگیرید، جمع آوری کنید. باید از میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید تا عصاره بهتری داشته باشند. استفاده از دستگاه آبمیوه گیری یکی از آسان ترین راه ها برای گرفتن آبمیوه می باشد. زیرا به گونه ای طراحی شده که پالپ میوه را از آب آن جدا می کند.

  • اگر این دستگاه را ندارید، می‌ توانید از میکسر استفاده کنید. زمانی که همه میوه ها را شسته و آماده کردید، می توانید پالپ را از آب آن جدا کنید‌.

2-مواد را بشویید: بسیار مهم است که میوه ها را و سبزیجات را به طور کامل برای از بین بردن هرگونه آلودگی ، باکتری و مواد باقی مانده روی آن شستشو دهید. میوه ها و سبزیجات را کمی زیر شیر آب بگیرید و با دست روی آن ها بکشید تا لایه روی آن ها پاک سازی شود.

  • همچنین می توانید از فرچه های مخصوص میوه و سبزیجات نیز استفاده کنید. سپس آن ها را با دستمال مخصوص خشک کنید.

3-پوست های ضخیم را جدا سازی کنید: خوشبختانه در مورد آب‌ میوه‌ گیری، نیازی نیست که پوست های نازک، ساقه ها و هسته ها را خارج کنید. زیرا خود آب میوه گیری می تواند این قسمت ها را به راحتی جدا سازی کند. اگرچه باید دانه‌ های درشت، پوست های ضخیم را از میوه و سبزیجات بردارید اما پوست ضخیم آناناس ، پاپایا و میوه های مرکبات مثل طالبی یا پرتقال را از پوست خودش جدا کنید.

  • هسته میوه هایی مثل گیلاس، آلبالو، نارنگی و آلوورا نیز جدا سازی کنید. پوست آجیل و دانه های آن ها را نیز بردارید.

4-میوه ها و سبزیجات بزرگ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید: دستگاه آبمیوه گیری به گونه ای طراحی شده است که برش هایی از میوه ها و سبزیجات را داخل آن ها قرار می دهید و آب آن ها گرفته می‌ شود. میوه ها و سبزیجات بزرگتر را به قطعات 5 سانتیمتری تقسیم کنید.

  • میوه هایی مثل هندوانه، کلم یا آناناس و میوه های متوسط مثل سیب، گوجه‌ فرنگی و چغندر را به چهار قسمت تقسیم کنید. میوه های کوچک مثل هویج ، کرفس، تمشک، کیوی را به همان صورت داخل آبمیوه‌ گیری بیندازید.

5-دستگاه آبمیوه گیری را آماده کنید: دستگاه های آبمیوه گیری معمولا قسمت های مختلفی دارند. باید دستورالعمل‌ های مربوط به آن را رعایت کنید. کاسه دستگاه آبمیوه گیری را در مرکز دستگاه قرار دهید. این کار باعث می شود که پالپ و هسته های جدا شده داخل این کاسه بریزد.

6-مواد را آماده کنید: دستگاه آبمیوه گیری را روشن کنید. یک کف دست از مواد را بردارید و آن را داخل ظرف آب میوه گیری بریزید. اگر از آبمیوه گیر دستی استفاده می کنید، بهتر است که با در آن، به میوه‌ ها فشار وارد کنید تا آب آن ها گرفته شود. سپس در آب میوه گیری را برداشته و یک ماده دیگر به آن اضافه کنید.

  • اگر از آبمیوه گیری برقی استفاده می کنید، همزمان که در حال گرفتن آب میوه ها هستید، مطمئن شوید که سرعت تنظیمات آبمیوه گیر بر اساس نوع میوه ای که در حال گرفتن آب آن هستید، متفاوت خواهد بود. تنظیمات برای میوه های سفت، معمولی و نرمال متفاوت است.

7-استفاده از میکسر: برای گرفتن آب میوه توسط میکسر، همه مواد را داخل میکسر بریزید. سپس همه چیز را با یکدیگر مخلوط کنید و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید تا پالپ میوه ها کمی شل شود. زمانی که تمام مواد را مخلوط کردید، نباید هیچ تکه بزرگی از میوه ها باقی مانده باشد.

  • بهتر است یک تفاله گیر روی لیوان ها قرار دهید تا تفاله اضافه داخل آن ها باقی بماند و آب خالص داخل لیوان ریخته شود.

8-قبل از مصرف، آبمیوه را به خوبی هم بزنید: زمانی که آب تمام مواد را گرفتید، ظرف موجود را از آب میوه گیر جدا کنید. آب را به خوبی هم بزنید تا تمام میوه‌ های مختلف با یکدیگر ترکیب شوند. چند ساعت قبل از میکس کردن مواد، آن را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

  • تا دو روز می توانید آب میوه ها را داخل یخچال نگهدارید و استفاده کنید. بعد از دو روز آب میوه ها قابل استفاده نخواهند بود.

مرحله دوم: انتخاب کردن مواد

1-کمی در انتخاب سبزیجات خلاقیت به خرج دهید: سبزیجات در پروسه آبمیوه گیری خارج می شوند و ممکن است که قند خون شما را افزایش دهند. از آن جایی که سبزیجات قند کمتری نسبت به میوه ها دارند، بهتر است که آب میوه شما بیشتر بر پایه سبزیجات باشد.

  • سبزیجات مناسب برای آبمیوه گیری شامل هویج، گوجه ‌فرنگی، کرفس، خیار، اسفناج ، بروکلی، چغندر یا لبو، سیب زمینی شیرین، فلفل دلمه ای، تربچه و کلم می باشد.

  • بسیاری از سبزیجات آب بسیار خوشمزه‌ای دارند . حتی ممکن است که شما خود سبزیجات را به صورت خام دوست نداشته باشید اما از مصرف آب آن لذت ببرید.

  • برای این که آبمیوه یا آب سبزیجات شما کمی طعم شیرین پیدا کند، یک یا دو نوع میوه را به آن اضافه کنید . میوه هایی مثل هلو و سیب می توانند شیرینی ملایمی به این آب سبزیجات اضافه کنند؛ بدون این که طعم میوه به آن ها غلبه کند.

2-طیف وسیعی از میوه ها را امتحان کنید: بسیاری از افراد از میوه‌ هایی مثل انگور، پرتقال، آب سیب و تمشک استفاده می‌ کنند. می توانید هر میوه یا سبزیجاتی را که دوست دارید، استفاده کنید. هر چه تنوع موادی که استفاده می کنید، بیشتر باشد، مواد مغذی بیشتری به بدن شما خواهد رسید.

  • میوه هایی مثل کیوی، توت فرنگی ، انار، زردآلو، آلو، هلو، پاپایا و انبه گزینه‌ های مناسبی برای این ترکیب می باشند. موز، آواکادو و دیگر میوه های میوه هایی با بافت این چنینی، کم تر برای آب میوه استفاده می شوند، زیرا بافت آن را سفت می کنند.

3-کمی تنقلات، دانه و گیاه را به این ترکیب اضافه کنید: گیاهان و ادویه های مختلف می توانند طعم آب میوه ها را تا حدی تغییر دهند. رطوبت موجود در دانه ها و آجیل باعث می شود که آب میوه شما مقوی‌ تر باشد، زیرا خود آبمیوه به تنهایی هیچ گونه فیبری ندارد. در نتیجه بهتر است که کمی آن را مغذی کنید.

  • مثلاً می توانید از سبزیجات تازه مثل نعناع ، بالم لیمو، ریحان، روزماری و شیوید استفاده کنید.

  • گندم نیز گزینه مناسبی برای استفاده در آبمیوه می باشد. البته مراقب باشید که در استفاده از آن ها زیاده روی نکنید. زیرا بافت آبمیوه شما را بیش از حد سفت خواهد کرد. همچنین می توانید از بادام، تخمه های آفتابگردان، بادام هندی و دیگر مواد موجود در آجیل بدون پوست استفاده کنید.

4-از میوه های رسیده و مخصوص هر فصل استفاده کنید: میوه ها و سبزیجات رسیده طعم بهتری دارند. همچنین مواد مغذی آن ها نسبت به میوه های کال بیشتر است و باعث می شود که بیشتر از آبمیوه خود لذت ببرید. همچنین میوه‌ های فصلی کم تر تحت تأثیر محیط قرار می گیرند و صنعتی نیستند.

  • محصولات محلی گزینه مناسبی برای استفاده از میوه و سبزیجات مخصوص آبمیوه گیری می باشند.

  • بسیاری از کشاورزان همچنین میوه‌ ها و محصولات خود را از همان سرِ زمین به فروش می ‌رسانند. هم محصولات محلی هم محصولات صنعتی هر دو تحت تاثیر آفت کش ها قرار گرفتند. بنابراین آن ها را قبل از گرفتن آبشان ، به دقت و به خوبی شستشو دهید.

منبع: هنرفردی

برچسب‌ها:

نظر شما