شناسهٔ خبر: 51634454 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

یک ماده غذایی مؤثر برای مقابله با آلزایمر

اقتصادنیوز: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مکمل‌های پروبیوتیک تا حدودی عملکرد شناختی را در افراد که دارای اختلال شناختی خفیف هستند، بهبود می بخشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، مدیکال نیوز نوشت: برخی از مطالعات اشاره می‌کنند که پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها ممکن است ابتلا به برخی از بیماری‌های عصبی را کاهش دهند. اما داده‌های محدودی در مورد تأثیرات این مواد مغذی بر انسان‌های مبتلا به آلزایمر یا اختلال شناختی خفیف وجود دارد.

محققان دانشگاه جیانگ نان چین دریافتند درمان با پروبیوتیک‌ها در مراحل اولیه بیماری آلزایمر می‌تواند موجب بهبود عملکرد شناختی شده و روند پیشرفت بیماری را به تعویق اندازد.

پری‌بیوتیک‌ها گروهی از مواد مغذی هستند که رشد میکروبیوتای روده را تشویق می‌کنند. سین‌بیوتیک‌ها ترکیبی از پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها هستند.

این تیم تحقیق چندین پایگاه داده را برای ۲۹۴ مطالعه‌ای که بین سال‌های ۱۹۸۴ و اوایل سال ۲۰۲۱ در مورد افراد مبتلا به آلزایمر یا اختلال شناختی خفیف منتشر شده بود، بررسی کردند.

محققان دریافتند که مکمل‌های پروبیوتیک عملکرد شناختی را در شرکت‌کنندگان مبتلا به اختلال خفیف شناختی بهبود می‌بخشد. با این حال، نتایج برای شرکت‌کنندگان مبتلا به بیماری آلزایمر خیلی چشمگیر نبود. همچنین مشخص شد مکمل پروبیوتیک ساختار و ترکیب میکروبیوم‌های مدفوع را در افراد مبتلا به آلزایمر تغییر داد.

نظر شما