شناسهٔ خبر: 51485547 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تولید یک هزارو ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون سالانه در لرستان

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: یکهزار و ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون سالانه در این استان تولید می‌شود و ایجاد صنایع تبدیلی و فراوری در این راستا ضروری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد،  اسفندیار حسنی مقدم،رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: لرستان یکی از ۱۰ استان برتر کشور در زمینه پرورش ماکیان است و در حوزه پرورش بوقلمون نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی گفت: باتوجه به اقلیم مناسب استان ۱۷ واحد صنعتی پرورش بوقلمون در هفت شهرستان با ظرفیت ۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره فعال هستند که سالانه یکهزار و ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید می‌کنند.

وی ادامه داد: یکی از بخش‌هایی که طی چند سال اخیر در استان به واسطه تغییر الگوی مصرف جامعه از گوشت قرمز به گوشت‌های سفید و کم چرب توسعه پیدا کرده حوزه پرورش ماکیان به ویژه گوشت بوقلمون بوده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان مشکلات این حوزه را نبود سیستم کشتارگاهی، قطعه بندی، فرآوری و بسته بندی و به تبع آن فروش و بازاریابی این محصول عنوان کرد و افزود: با رایزنی‌های انجام شده واحد‌های فعال این حوزه، مشکل کشتار این واحد‌های تولیدی رفع خواهد شد.

حسنی مقدم تاکید کرد: از سرمایه گذاران جهت احداث کشتارگاه صنعتی در لرستان حمایت می‌شود.

انتهای پیام/ب

نظر شما