به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایکوپرس، جواد توسلی مهر، عنوان کرد: این محصول دارای شاسی اتاق یکپارچه بوده و منطبق با پلتفرم اتوبوس آتروس است.
وی با اشاره به قوای محرکه این محصول خاطرنشان کرد: اتوبوس برقی ایران خودرو دیزل دارای شتاب مناسبی است و با برخورداری از شیبروی20 درصدی، مشخصات عملکردی که مورد نیاز سازمان اتوبوسرانی است را برآورده می سازد.
به گفته مدیرعامل ایران خودرو دیزل، ظرفیت باتری این اتوبوس برقی350 کیلووات ساعت است که متعلق به یکی از برترین تولیدکننده های باتری در دنیاست.
وی اظهار کرد: توان موتور اتوبوس برقی دیزل 195 کیلو وات است که می تواند تا 350 کیلووات نیز افزایش یابد. همچنین گشتاور این موتور در حالت پیوسته 1950نیوتن متر است که قابلیت افزایش تا 3500 نیوتن متر در بازههای زمانی محدود را داراست. ایران خودرو دیزل در حال امضای تفاهم نامه و انجام اقدامات لازم برای داخلیسازی این موتور است.
توسلی مهر با اشاره به تفاهم نامه تحویل هزار دستگاه اتوبوس میان ایران خودرو دیزل و اتحادیه اتوبوسرانیهای شهری کشور در سال گذشته، بیان کرد: 200 دستگاه از این قرارداد، اتوبوس برقی است.
وی از تولید انبوه اتوبوس برقی در نیمه دوم سال آینده خبر داد و گفت: با تاکید مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، از ابتدای این پروژه، برنامه های خودکفایی و ساخت داخل آن آغاز شده است و با شرکتهای مختلفی در راستای داخلی سازی مجموعه های برقی این اتوبوس مذاکره صورت گرفته است.
مدیرعامل ایران خودرو دیزل، داخلیسازی را یکی از مزایای این محصول دانست که سبب کاهش قیمت آن نسبت به محصولات مشابه موجود در بازار شده است و گفت: اتوبوس برقی، موجب کاهش قابل توجه هزینه های سوخت و تعمیر و نگهداری برای سازمان اتوبوسرانی می شود.
وی افزود: اتوبوس برقی و ون برقی از محصولات آتی دیزل به شمار رفته و اقدامات مرتبط با پروژه آن آغاز شده است که می تواند کمک شایانی به کاهش آلایندگی هوا به ویژه در کلانشهرها کند. این اقدام مشروط به ایجاد زیرساخت های لازم در کشور برای تولید و تردد محصولات برقی است.
وی گفت: پس از تولید ون برقی، ایران خودرو دیزل تولید اتوبوس هیبرید را در دستور کار دارد.
دانلود با کیفیت