شناسهٔ خبر: 51457748 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار:

دانشگاه اراک راهبری برنامه‌های جامع علمی استان مرکزی را برعهده گیرد

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: دانشگاه اراک با توجه به ظرفیت‌های تخصصی، هدایتگری و راهبری برنامه‌های جامع علمی و فناوری این استان را برعهده گیرد.

صاحب‌خبر -

«فرزاد مخلص الائمه» روز شنبه در نشست سالروز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور نمایندگان سه قوه و رئیس حوزه‌های علمیه استان مرکزی افزود: ۶۱ دانشگاه با ۲۳۱ رشته دانشگاهی، ۶۰ هزار دانشجو و چهار تا پنج هزار هیات علمی و تعداد زیادی پژوهشکده‌های برجسته و موفق وجود دارد که نیاز است با محوریت دانشگاه اراک، شبکه علم و فناوری در استان مرکزی شکل گیرد.

وی ادامه داد: دانشگاه اراک با تشکیل این شبکه می‌تواند نقش خود را در استان مرکزی که ظرفیت‌ها و فرصت‌ها، بیشتر از مشکلات آن است، عملیاتی کند.

استاندار مرکزی رویکرد دولت سیزدهم را جوانگرایی در انتصابات عنوان کرد و گفت: در انتخاب رئیس دانشگاه اراک این مهم محقق شده و ریاست این دانشگاه را فردی بر عهده گرفته که دارای رتبه‌های برتر حوزه علمی است .

مخلص الائمه افزود: امید است ارتباط دانشگاه با صنعت، جامعه و فرهنگ در این دوره تقویت شود و دانشگاه اراک در این مهم بیش از پیش نقش آفرینی کند.

استاندار مرکزی گفت: امید است دانشگاه اراک بتواند در استان مرکزی که زادگاه ۲۵ درصد از نخبگان کشور است در ارتباط با جامعه و مردم نقش خود را به خوبی عملیاتی کند.

وی با یادآوری آفت خروج نخبگان از کشور توضیح داد: دانشگاه‌ها باید در این حوزه نقش آفزینی کنند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی نیز در این نشست توسعه علم و اخلاق را از جمله مهمترین رسالت دانشگاه‌ها عنوان کرد و گفت: علم و اخلاق ۲ بال پیشرفت جامعه بشریت بوده و هرکجا این ۲ با هم باشد، زمینه توسعه و پیشرفت بشریت فراهم می‌شود.

حجت‌الاسلام سید عبدالمهدی موسوی افزود: علم اگر با اخلاق همراه باشد در برابر جهانخواران حرف‌های بسیاری برای گفتن وجود دارد و پیشرفت‌های علمی و هسته‌ای کشور توسط شهدا، محصول فضای علم و اخلاق است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی نیز در این نشست گفت: دانشگاه‌های کشور با وجود تحولاتی که در مدت ۴۰ سال گذشته در آنها صورت گرفته تا نقطه مطلوب فاصله دارند که نیاز است اکنون که بعد از روی کار آمدن دولت‌های مختلف، فرصت جدیدی برای نظام ایجاد شده، زمینه تحقق آنچه که از دانشگاه و جامعه بر زمین مانده، فراهم شود.

« علیرضا نظری» افزود: اکنون فرصتی فراهم شده تا اصلاح ساختار آن‌گونه که مورد نظر رهبر معظم انقلاب و امام راحل(ره) است، انجام شود.

سرپرست دانشگاه اراک نیز در این نشست گفت: ارتباط حوزه و دانشگاه از جمله موضوعات مهم در کشور است که با ارتباط هرچه بیشتر این ۲ نهاد با یکدیگر اتفاقات بزرگی در کشور رخ می‌دهد.

«مجتبی ذوالفقاری» افزود: دانشگاه در صورتی که نقطه امیدی برای جوانان و خانواده آنان داشته باشد، انگیزه مهاجرت در قشر جوان و نخبه کاهش می‌یابد.

دانشگاه اراک با ۱۱۵ رشته تحصیلی دارای ۳۰۰ عضو هیات علمی است.

نظر شما