شناسهٔ خبر: 51247352 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

قرایی مطرح کرد؛

لزوم جاری کردن فرهنگ نوآوری و کارآفرینی در جامعه دانش‌آموزی

مسئول برگزاری رویداد سیکاپ گفت: هدف این رویداد جاری کردن فرهنگ نوآوری و کارآفرینی در جامعه دانش‌آموزی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یاسر قرایی در نشست خبری پنجمین دوره رویداد رقابت استارت‌آپی اینوتکس پیچ و چهارمین دوره رویداد سیکاپ که پیش از ظهر امروز به صورت مجازی برگزار شد، بیان کرد: دانش‌آموزان یکی از جمعیت‌های مهم در هر جامعه‌ای به شمار می‌روند فناوری، نوآوری و کارآفرینی باید به آنها آموزش داده شود. ضرورت ادغام اینوتکس و سیکاپ نیز به همین دلیل بود. یکی از اهداف رویداد سیکاپ جاری کردن فرهنگ نوآوری و کارآفرینی در جامعه دانش‌آموزی است. در این رویداد در کنار دانش‌آموزان به مربیان و مراکز آموزشی نیز توجه می‌شود. سیکاپ برنامه‌های ویژه‌ای برای وارد کردن فرهنگ نوآوری و کارآفرینی به بازه سنی پایین‌تر جمعیت می‌کند، بدین ترتیب ورود این فرهنگ به جامعه دانشجویی و کارآفرینی نیز آسان‌تر می‌شود.

وی با بیان این که سیکاپ پنج بخش اصلی دارد، افزود: بخش اول نمایشگاه است که دستاوردهای مربیان و دانش‌آموزان به نمایش گذاشته می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند دستاوردها و محصولات خود را به دبیرخانه بفرستند تا مورد ارزیابی قرار بگیرند. بخش دوم پروتوتایپ است که نمونه‌های اولیه محصولات دانش‌آموزان، مربیان و مراکز آموزشی در آن به نمایش درمی‌آیند، علاقه‌مندان برای شرکت در این بخش نیز می‌توانند پروتوتایپ خود را برای بررسی به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند. مربی برتر بخش سوم سیکاپ است که با توجه به وجود مربیان خوب و نحوه تدریس خوب آنها برگزار می‌شود. همه‌گیری کرونا باعث شد که مربیان نحوه تدریس خود را عوض کنند و در شبکه‌های مجازی به تدریس بپردازند، بنابراین تصمیم بر این شد که روح استارت‌آپی در آن بدمیم. پویشی به شعار من، تو، ما اوصولی درس می‌دهیم ایجاد شده که مربیان فیلم‌های تدریس خود را در فضای مجازی منتشر می‌کنند و افراد برگزیده به صورت حضوری در نمایشگاه حاضر می‌شوند. فیلم‌ها به صورت مردمی ارزیابی می‌شوند و به سه نفر اول جایزه نقدی اعطا می‌شود.

قرایی گفت: بخش دیگر این رویداد کارآفرینی است که با هدف سرمایه‌گذاری برگزار می‌شود. در این قسمت توری برای مراکز آموزشی جهت بازدید از بخش پروتوتایپ و نمایشگاه برگزار می‌شود. این امر به ارتباط‌گیر، بازدید از محصولات و تجهیزسازی مراکز آموزشی کمک می‌کند. همچنین کارگاه‌هایی را برای توانمندسازی مدیران مراکز آموزشی در این بخش برگزار می‌کنیم یاد بگیرند که چگونه خلق‌تر شوند یا چگونه سرمایه جذب کنند. بخش آخر سیکاپ رویداد دانش‌آموزی است که بزرگ‌ترین جامعه آماری را دارد، کنکور یکی از چالش‌های آموزشی کشور است که پراسترس است و هیجانی ندارد، در سیکاپ تلاش می‌شود تا هیجانی که در آموزش فوتبال و بازیگری وجود دارد وارد حوزه کنکور شود. این امر به ایجاد سند یکپارچه آموزشی نیز کمک می‌کند. در این بخش دانش‌آموزان با معیارهای مختلف ارزیابی می‌شوند و در کنار آن خوش می‌گذرانند.

مسئول برگزاری رویداد سیکاپ بیان کرد: این بخش در سه بازه سنی تا هفت سال، هفت تا ۱۴ سال و ۱۴ سال به بالا برگزار می‌شود. دانش‌آموزان ابتدا به صورت استانی و سپس به صورت کشوری رقابت می‌کنند. مرحله اول به شکل پرسشگری هفته آخر بهمن یا هفته اول اسفند برگزار می‌شود، سپس رویدادی حضوری در هر استان برگزار می‌شود و درنهایت اردیبهشت ۱۴۰۱ دانش‌آموزان در رویداد نهایی به رقابت با یکدیگر می‌پردازند. هیئت علمی ۱۰ نفره از اساتید دانشگاهی هر شرکت‌کننده را به صورت شخصی ارزیابی می‌کنند. این روداد در سالن چندمظنوره پارک پردیس برگزار می‌شود که محیطی خارج از مدرسه به شمار می‌رود و هیجان آموزش را بیشتر می‌کند.

انتهای پیام/۴۰۲۱

نظر شما