فراروـ فیله مرغ به صورت کبابی یا گریل شده یکی از غذاهای لذیذ، زودپز و درعین حال مفید و کم کالری است که معمولا به صورت وعده غذایی یا در کنار سالاد و برخی از غذاهای رژیمی سرو میشود. حتما به این نکته توجه کردهاید که مزهدار کردن فیلههای مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد. معمولا مرغهای مزهدار شده با طعمهای گوناگون در فروشگاههای پروتئینی و مواد غذایی موجود هستند که چندان قابل اطمینان نیستند و نمیتوان مطمئن بود که در تهیه آنها از رنگهای خوراکی یا مواد افزودنی غیر مجاز استفاده نشده باشد.
شما میتوانید مرغ را در منزل با روشهایی بسیار آسان و با موادی ساده و در دسترس به اشکال مختلف مزهدار کنید. مرغ مزدهدار شده را میتوانید کباب و گریل کنید و یا در فر بپزید. در این مطلب ۶ روش مزه دار کردن مرغ را در منزل با شما کاربران گرامی به اشتراک میگذاریم.
مزهدار کردن مرغ
۱ ـ ماریناد مرغ ایتالیایی

روغن زیتون: یک چهارم فنجان
سرکه سیر: یک چهارم فنجان
سیر خرد شده: ۱ قاشق مرباخوری
آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
ریحان خشک یا تازه: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده: ۱ قاشق مرباخوری
همه این مواد را با هم مخلوط و سپس به تکههای مرغ اضافه کنید.
۲ ـ ماریناد تری یاکی (سس سویا)

سس سویا: یک چهارم فنجان
آب پرتقال: یک چهارم فنجان
روغن: یک چهارم فنجان
شکر: ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری
همه مواد را با هم مخلوط و سپس به تکههای مرغ اضافه کنید.
۳ ـ ماریناد لیمو و گشنیز

گشنیز تازه خرد شده: یک چهارم فنجان
آب لیموی تازه: یک چهارم فنجان
روغن: یک چهارم فنجان
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
زیره: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
همه مواد را با هم مخلوط و سپس به تکههای مرغ اضافه کنید.
۴ ـ ماریناد مرغ زعفرانی
زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک چهارم فنجان
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
همه مواد را با هم مخلوط و سپس به تکههای مرغ اضافه کنید.
۵ ـ ماریناد بریان

روغن جامد: یک چهارم فنجان
آب لیموی تازه: یک چهارم فنجان
پودر چیلی: ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
فلفل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
همه مواد را با هم مخلوط و سپس به تکههای مرغ اضافه کنید.
۶ ـ ماریناد آسیایی

آب لیمو: یک چهارم فنجان
روغن جامد: یک چهارم فنجان
عسل: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه: یک چهارم فنجان
سیر خرد شده: ۲ حبه
همه مواد را با هم مخلوط و سپس به تکههای مرغ اضافه کنید.