شناسهٔ خبر: 50714365 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

سیاری: با رزمایش ذوالفقار اطمینان از آمادگی‌ها بیشتر شد

روزنامه جوان

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در صورت تعرض جواب سخت و دندان‌شکنی در انتظار دشمن است، تأکید کرد: رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ در همه ابعاد به خوبی انجام شد و اطمینان بیشتری نسبت به آمادگی‌هایمان برای مقابله با هرگونه تهدید به دست آوردیم.

صاحب‌خبر -

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در صورت تعرض جواب سخت و دندان‌شکنی در انتظار دشمن است، تأکید کرد: رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ در همه ابعاد به خوبی انجام شد و اطمینان بیشتری نسبت به آمادگی‌هایمان برای مقابله با هرگونه تهدید به دست آوردیم.
امیردریادار حبیب‌الله سیاری در خصوص دستاورد‌ها و راهبرد‌های رزمایش مشترک ذوالفقار۱۴۰۰ ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: رزمایش در همه ابعاد به خوبی انجام شد و اطمینان بیشتری نسبت به آمادگی‌هایمان برای مقابله با هرگونه تهدید به دست آوردیم.
وی ادامه داد: اساس رزمایش یک کار تاکتیکی و عملیاتی است که موجب ارتقای مهارت، افزایش توان رزمی، نمایش بازدارندگی و جلوگیری از اصل غافلگیری است، اما یک اتفاقی می‌افتد که این کار تاکتیکی و عملیاتی یک اثر راهبردی بزرگ را از خود به جا می‌گذارد. در دوران گذشته استکبار جهانی همیشه عنوان می‌کرد که گزینه‌های متعددی روی میز است که قطعاً هم گزینه نظامی اولویت اول‌شان بود که نسبت به کشور ما آن را اجرا کنند، در همان مقاطع زمانی وقتی که گوشه‌ای از توانمندی‌های دفاعی کشور به معرض نمایش درمی‌آمد، باعث می‌شد که آن‌ها دست به چنین حرکتی نزنند.
دریادار سیاری خاطر نشان کرد: آنچه در آن مقطع زمانی سایه جنگ را از سر کشور دور کرد آمادگی نیرو‌های مسلح و ارائه توانمندی و بازارندگی نیرو‌های مسلح بود و دشمن می‌دانست و می‌داند که اگر بخواهد تعرضی انجام بدهد قطعاً جواب سخت و دندان‌شکنی در انتظار اوست.
وی اذعان داشت: گستردگی جغرافیای رزمایش، نشان از توانمندی و اشراف اطلاعاتی تا مدار ۱۰ درجه شمالی و توانمندی نیرو‌های مسلح ایران است.
امیردریادار سیاری درباره گفتمان بازی جنگ و شکل این بازی گفت: در این رزمایش‌ها دو نیروی خودی (آبی) و نیروی فرضی دشمن (نارنجی) تشکیل می‌شوند و از توانمندی‌های ترکیبی از نیروی زمینی، نیروی پدافند، نیروی هوایی و نیروی دریایی که برای انجام رزمایش به کار گرفته می‌شود در اختیار فرمانده هریک از این دو نیرو قرار می‌گیرد و این دو فرمانده و ستادی که باید این جنگ را هدایت کنند در مقابل هم قرار می‌گیرند. هیئتی نیز به عنوان هیئت داوری این گفتمان جنگی بین نیرو‌های خودی و نیروی فرضی دشمن را قضاوت می‌کند.
امیردریادار سیاری با اشاره به اینکه یکی دیگر از اهداف رزمایش انتقال تجربه به جوان‌تر‌هاست، گفت: انتقال دانش و تجربه از رده‌ها و درجات بالاتر به نیروی جوان قطعاً مفید است و می‌تواند در کارآزموده کردن قشر جوان که امروزه میدان را به دست گرفته مؤثر باشد، بازی جنگ هم بستری است برای اینکه جوانان در این عرصه آموزش ببینند و مهارت‌شان افزایش پیدا کند.
وی اظهار داشت: در رزمایش‌های دریایی در آب‌های بین‌المللی از یگان‌های شناور زیر‌سطحی بهره‌برداری و از تسلیحات زیرسطحی از جمله اژدر، علیه اهداف پیش‌بینی شده استفاده شد، همچنین پرتاب موشک‌های سطح به هوا علیه پرنده‌های بدون سرنشین متجاوز در منطقه عملیات و اجرای شلیک‌های موشکی و توپخانه‌ای علیه اهداف پرنده در روز و شب تمرین شد.

نظر شما