وقتي جنگندههاي رژيم منحوس سعودي اجازه فرود هواپيماي كمكرسان ايران را ندادند، وقتي چشم دنيا به فجايع يمن بسته است و وقتي هيچكس صدايش در نميآيد، مردم ايران آمادهاند تا به كمك مسلماناني بشتابند كه اين روزها در بدترين شرايط ممكن زندگي ميكنند.
کشتی امدادرسان جمهوری اسلامی ایران با نام «ایران شاهد» پس از انجام اقدامات مربوط به بارگیری کالا، مواد غذایی و دارویی در بندرعباس برای اعزام به سمت یمن آماده شد.
این کشتی که قرار است تحت عنوان «کاروان نجات» این اقلام را برای استفاده مردم بیپناه یمن به این کشور ببرد، حدود ۲۰ خبرنگار را نیز با خود به همراه دارد.
اقلام این کشتی که وزنی بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ تن دارد شامل هزار و ۲۰۰ تن برنج، ۷۰۰ تن آرد، ۴۰۰ تن کنسرو، ۵۰ تن دارو و اقلام پزشکی، ۵۰ تن آبمعدنی، ۲ هزار تخته پتو، هزار چادر گروهی و هزار سری ظروف آشپزخانه است.
بنابر گزارش فارس، این کشتی از مسیر بندرعباس، دریای عمان، اقیانوس هند، خلیج عدن، تنگه بابالمندب و دریای سرخ قرار است وارد بندر الحدیده یمن شود و برای این منظور هماهنگیهای لازم با صلیب سرخ جهانی و کشورهای مرتبط به عمل آمده است.
لبیک ملت مسلمان ایران به ندای استمداد مردم یمن در «نسیم رحمت»
همچنين مردم نوع دوست و نیکوکار کشورمان از ابتدای تجاوز آلسعود به ملت بیدفاع یمن با اهدای کمکهاي خود در قالب پویش نسیم رحمت به وظیفه انسانی خود عمل کردهاند.
هدف قرار دادن رسانههاي داخلی یمن و اجازه ندادن به خبرنگاران رسانههاي خارجی برای ورود به یمن، در کنار وارونه جلوه دادن حمله سعودیها به یمن توسط رسانههاي وابسته به دلارهای نفتی دولتهای مرتجع عربی و رسانههاي غربی، بخش اصلی سیاست رسانه ای ائتلاف سعودی - آمریکایی در مواجهه با فریاد یاریخواهی مردم مظلوم یمن است که منجر شده است تا بسیاری از مردم آزاده کشورهای اسلامی و غیراسلامی نیز از آنچه در یمن در حال رخ دادن است بیاطلاع بمانند.
بر همین اساس، از روزهای نخستین آغاز تجاوز سعودی به یمن، اتحادیه بينالمللی امت واحده به همراه برخی تشکلهاي مردمی داخل و خارج کشور در صدد برآمدند تا با راهاندازی کمپین نسیم رحمت، اقدامی در راستای کمک به مردم مظلوم یمن و رساندن فریاد مظلومیت آنها به آزادگان جهان صورت دهند.
در همین راستا و بعد از شدت گرفتن حملات سعودیها و با توجه به ندای امدادخواهی ملت مظلوم و مقاوم یمن، بار دیگر از مردم شریف و انساندوست ایران اسلامی درخواست ميکنیم تا به فریاد همنوعان مسلمان خود در یمن لبیک گفته و به یاری آنها بشتابند.
درگاه الکترونیکی جمعآوری کمک برای مردم یمن به آدرس http://unified-ummah.org/payment-yemen.php شمــــاره حساب قرضالحسنه ۲۰۲۶۵۵۲۷۰ بانک تجارت شعبه شریعتی- بهارشیراز به نام «مجمع جوانان امت واحده» قابل پرداخت در تمامی شعب بانک تجارت در سراسر کشور جهت این امر اعلام شده است. شماره شبای این حساب نیز جهت واریز اینترنتی IR۴۵۰۱۸۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۲۰۲۶۵۵۲۷۰ اعلام شده است.
پیش از این نیز اتحادیه بينالمللی امت واحده کمکهاي انساندوستانهای را به کشورهای فلسطین (به ارزش ۱۱۰ میلیارد ریال در قالب کاروان آسیایی همبستگی با مردم غزه و سرپرستی ایتام شهدا)، سومالی (به ارزش ۲ میلیارد و ۲۲۵ میلیون ریال)، میانمار (به ارزش ۸۰۰ میلیون ریال)، پاکستان (۱۰ هزار دلار) و سوریه (به ارزش ۱میلیارد و پانصد میلیون ریال) ارسال کرده است.
کاروان نجات ايران ميهمان مردم مقاوم يمن
صاحبخبر -
∎