به گزارش خبرگزاری پانا، تونی اولیویرا با حضور در نشست خبری پیش از بازی تراکتورسازی و استقلال به سوالات خبرنگاران پاسخ داد وی در خصوص شرایط تیم گفت : زمانی که به تراکتورسازی آمدم پنجم جدول بود و شش امتیاز با صدر فاصله داشت. اکنون صدرنشین هستیم و دو بازی حساس در پیش داریم. با تیمهایی بازی میکنیم که از هر نظر امکانات بیشتری نسبت به ما دارند. به هرحال ما 180 دقیقه تا پایان لیگ فرصت داریم و با داشته هایمان برای قهرمانی می جنگیم.
تونیاولیویرا در ادامه درباره شرایط رقبای این تیم برای رسیدن به قهرمانی گفت: ما کار خودمان را در زمین انجام میدهیم و برای سه امتیاز به زمین میرویم. رقبایمان شرایط خوبی دارند و سپاهان بازی آسانتری در پیش دارد و نفت تیم خوبی است. اما ما باید تلاش خودمان را کنیم.
وی در خصوص برنامه خود در این بازی گفت: ما همان برنامهای که در بازیهای گذشته داشتیم در این دیدار هم به میدان خواهیم رفت و هدفی جز کسب سه امتیاز نداریم
تونی:
برای قهرمانی می جنگیم/ رقبایمان شرایط خوبی دارند
خبرگزاری پانا:سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:با داشته هایمان برای قهرمانی می جنگیم و برای سه امتیاز به زمین می رویم.
صاحبخبر -