شناسهٔ خبر: 50492945 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

افزایش ۲۰ برابری خطر لخته شدن خون توسط چند ماده غذایی

چند ماده غذایی وجود دارند که به دلیل ویتامین کا درونشان، خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می‌دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پزشک متخصص سیستم ایمنی آندری پرودوس، محصولاتی را نام برد که خطر لخته خون را افزایش می‌دهند.

این پزشک خاطر نشان کرد که احتمال لخته شدن خون در افزاد مسن مبتلا به واریس، سبک زندگی کم تحرک و مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی بیشتر است. افراد در این گروه‌های پرخطر باید از خوردن غذا‌های حاوی ویتامین کا پرهیز کنند که خطر لخته شدن خون را افزایش می‌دهد.

او افزود: سه ماده غذایی با بیشترین میزان ویتامین کا یعنی جعفری، اسفناج و ریحان هستند. علاوه بر این جعفری قهرمان مطلق محسوب می‌شود: در ۱۰۰ گرم جعفری ۲۰ دوز روزانه ویتامین کا وجود دارد. در ریحان و اسفناج هفت دوز و شش دوز روزانه ویتامین کا است.

انتهای پیام/

نظر شما