شناسهٔ خبر: 50462784 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

با بیمه یک ساعتی سلامت آشنا هستید؟/اینفوگرافیک سبک زندگی

ورزش اکسیر سلامت و عامل موثر در درمان و کنترل بسیاری بیماری هاست. عملکرد بدن را در برابر بیماری واگیر هم بهتر می کند. تقویت احوال خوب روحی هم از دیگر فواید آن است. بعضی می گویند اراده لازم برای ورزش ندارند حال آنکه با ورزش به تقویت اراده هم می توان رسید.

صاحب‌خبر -

گروه زندگی: ورزش نسخه تایید شده و مشترک بسیاری پزشکان و روانشناسان در درمان بیماران و مراجعان است. عاملی که پیوند دهنده و تضمین کننده روح و جسم سالم در کنار یکدیگر است اما چطور؟

یکی از مهمترین اثرات ورزش به جز تقویت قوا و ایمنی بدن، گردش کامل و صحیح خون است. با انجام حرکات ورزشی مناسب اولین فایده که شامل حال فرد می شود، کمک و تسریع دفع مواد زائد انباشته شده در اندام های داخلی است. به همین دلیل برای درمان کبدچرب، چربی خون، دیابت، چاقی و ناراحتی های کلیه، ورزش کردن تاکید و تجویز می شود. همچنین سوخت و ساز بدن، ذخیره مواد مفید و لازم برای سلامتی با انجام نرمش روزانه، روند بسیار بهتری پیدا می کند.

معجزه خون و اکسیژن

نکته کلیدی دیگر، رسیدن اکسیژن مفید به سلول ها و مغز است که مثل سوخت مضاعف عمل می کند یعنی بدن فعالیت های درونی خود را روی روال و بهترین شکل ممکن انجام می دهد. ترشح و تنظیم هورمون ها هم به موقع انجام می شود چون دریافت اکسیژن کافی سبب شده گردش خون در بهترین حالت ممکن خود قرار بگیرد. مغز در چنین شرایطی عملکرد مناسب پیدا می کند و جوان می ماند. با افزایش سن این مسئله؛ پیر یا جوان ماندن مغز اهمیت حیاتی پیدا می کند. پدیده «مغز پیر» حتی می تواند در میانسالی یا جوانی هم بروز کند، افرادی که به دلیل مشکلات جسمی و روحی همچنین ورزش نکردن و نداشتن تغذیه مناسب به شدت مستعد پیری مغز و آلزایمر می شوند.

ورزش هم نسخه دارد

اگر قرار به جمع بندی باشد، جز موارد نادر و شرایط خاص که ممکن است پزشکان برای مدتی کوتاه فرد را از انجام ورزش منع کنند، دردی نیست که ورزش در پیشگیری، درمان یا کنترل آن موثر نباشد. مهمترین دلیل بسیاری از افرادی که ورزش نمی کنند این است که می گویند اراده و انگیزه لازم برای ورزش کردن را ندارند. این اینفوگرافیک که جمع بندی مصور آخرین و جدیدترین مقالات علمی درباره ورزش است، نشان می دهد حتی برای داشتن و تقویت اراده و انگیزه هم باید ورزش کرد.

کمترین مدت زمان ورزش برای هر فرد دست کم ده دقیقه در روز و بهترین زمان صبح زود است. بیشترین مدت هم برای افراد عادی و نه ورزشکاران یک ساعت که می توان آن را به دو بازه صبح(حرکات ورزشی) و عصر(پیاده روی) تقسیم کرد. برای ورزش لزوماً استفاده از وسایل کمکی و پوشش خاص نیاز نیست. در خانه هم می توان بدون هزینه ورزش کرد. اما بهتر است با راهنمایی یک مربی، پزشک یا فیزیوتراپیست(در صورت داشتن پلاتین در بدن و آسیب دیدگی در استخوان بندی یا ماهیچه ها به دلیل سوانح) نسخه ورزش مناسب با شرایط بدن را دریافت کرد. نکته دیگر اینکه چنانچه هر روز و به مدت  قابل توجه پیاده روی می کنید حتماً کفش مناسب بپوشید. کفش های خوبی داخل کشور با قیمت مناسب به همین منظور تولید می شود که اتفاقاً کارایی لازم را هم دارند.

/انتهای پیام

نظر شما