شناسهٔ خبر: 49408453 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / ماکارونی با مرغ و پنیر

ماکارونی یک نوع پاستای خشک است که به‌طور سنتی شکل گرفته و در اشکال و اندازه‌های گوناگون تولید می‌شود و دارای طعم و رنگ‌های متفاوت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، وقتی صحبت از ماکارونی می شود، فورا ذهن شنونده به ایتالیا معطوف می شود چون مردم دنیا منشاء ماکارونی و پاستا را کشور ایتالیا می دانند. صرف نظر از این که این داستان چقدر مستند است، اما داستان جذابی است که اگر آن را قبول کنیم، منشاء ابداع خوراکی به اسم ماکارونی به کشور چین باز می گردد.

مواد لازم:

پودر ارگانو : مقداری

پنیر چدار: نصف پیمانه

گوجه‌فرنگی: سیصد گرم

پیاز: نصف پیمانه، خرد شده

پودر معطر ارگانو: ۱ قاشق چای‌خوری

کدو:‌ ۱ پیمانه، خرد شده

آب مرغ: دو و نیم پیمانه

ماکارونی فرم‌دار:‌ دویست و پنجاه گرم

روغن زیتون: ‌یک چهارم قاشق چای‌خوری

سینه مرغ : نیم کیلو ، مکعبی شکل تکه شود.

طرز تهیه :

داخل یک تابه متوسط، مرغ‌ها را داخل روغن روی شعله ملایم، کمی سرخ نمایید .ماکارونی، کدو ، پیاز ، آب مرغ ، گوجه‌فرنگی و پودر ارگانو را به داخل تابه اضافه نمایید .

وقتی مخلوط شما جوشید، شعله را کم کنید ، درب ظرف را بگزارید و هفت تا هشت دقیقه یا تا زمانی‌که ماکارونی‌ها نرم شدند آن را حرارت دهید، طی این مدت مخلوط را هر چند وقت یک بار هم بزنید.

پنیر را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر نیز مخلوط را حرارت دهید تا غذای شما بپزد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما