شناسهٔ خبر: 49292850 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

طرز تهیه کوفته ساده | فوت و فن درست کردن کوفته با آسان‌ترین روش

اگر شما هم به پختن کوفته‌های مختلف و میل آن در میان اعضای خانواده‌تان علاقه‌مندید طرز تهیه کوفته ساده را از دست ندهید.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، کوفته از آن دست غذاهایی است که مانند کتلت طرفداران بسیار دارد اما به علت این که در ذهن بسیاری جا گرفته که غذای سختی است و باید زمان زیادی برای پخت آن به کار برد معمولا از وقت صرف کردن برای این غذا فرار می‌کنند. کوفته در شهرهای مختلف به شکل‌های مختلف پخته می‌شود در ادامه طرز تهیه کوفته ساده را می‌خوانید.

  • چند ترفند ساده برای جلوگیری از وا رفتن کوفته
  • طرز تهیه کوفته | غذایی ساده اما بسیار خوشمزه و پرطرفدار
  • طرز تهیه کوفته برنجی | فوت‌وفن درست کردن این غذای ایرانی
  • طرز تهیه کوفته‌کاری کشمیری | نکات پخت این غذای هندی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کوفته ساده

آرد ۴ قاشق سوپ‌خوری

جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپ‌خوری

برنج ۲ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

هویج ۳ عدد

گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم

نمک و فلفل به اندازه کافی

سیب زمینی ۱ عدد

طرز تهیه کوفته ساده | فوت و فن درست کردن کوفته با آسان‌ترین روش

طرز تهیه و دستور پخت کوفته ساده

۱. ابتدا برنج را بپزید و آبکش کنید.

۲. هویج و پیاز را پوست کنده و رنده کنید.

۳. گوشت چرخ کرده را بانمک و ادویه و آبلیمو جعفری خرد شده برنج و زرده تخم مرغ و پیاز و هویج رنده شده به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

۴. آرد را بر روی سطح کار بپاشید و مخلوط مواد کوفته را بر روی سطح کار پهن کنید و سیب زمینی رنده شده را به مواد کوفته اضافه کنید و مواد کوفته ساده را به اندازه‌هایی که دوست دارید دربیاورید.

۵. کوفته‌ها را درون قابمه‌ای بچینید و روی کوفته‌ها دو لیوان آب مخلوط شده با ادویه و رب گوجه فرنگی و آبلیمو بریزید و اجازه دهید تا کوفته‌ها بر روی حرارت ملایم پخته شوند.

برچسب‌ها: