به گزارش جام جم آنلاین، میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو میشود.
در ادامه طرز تهیه میرزا قاسمی را به سبک مردم شهر رشت میخوانید.
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی سنتی :
سیر ۴ حبه
بادمجان ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی سنتی :
۱. پیش از هر کار بادمجان کبابی را روی گاز یا ذغال با شعله فراوان آماده کنید. در حالتی که پوست آن بسوزد و داخل آن نرم شود.
۲. مرحله سخت کندن پوست بادمجانها است. پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب برقی یا دستی آنها را کاملا له کنید.
۳. گوجه فرنگیها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید.
۴. سیر رنده شده را در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید و به آن گوجهها را اضافه کنید.
۵. بادمجان میکس شده را به مواد ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه اضافه بزنید.
۶. در ماهیتابه دیگر روغن بریزید و تخم مرغها را در آن بشکنید و به مواد میرزاقاسمی را به آن اضافه کنید.
منبع: ایرنا
نظر شما