املت از آن دسته غذاهای آسان است که با وجود وقت کم می تواند گزینه بسیار خوبی برای افراد خانواده باشد. شاید در نگاه اول به نظرتان آید که این غذا بسیار تند است و با ذائقه شما سازگار نیست ولی برعکس این غذا همانند سایر غذاهای دیگر میزان تندی آن را خودتان مشخص می کنید و در واقع در آن از موادی استفاده نشده است که منجر به تندی بیش از حد آن شود.
ولی باز هم کسانی معمولا این املت را تهیه می کنند که از طرفداران غذای تند هستند.
مواد لازم
گوجه فرنگی انگوری (گیلاسی): ۲ عدد
گشنیز تازه: ۵۰ گرم
فلفل سبز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا: نصف قاشق چایخوری
زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
برگ اسفناج کوچک: پنجاه گرم
لیمو: ۱ هدد
کره: ۱۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا پوست پیاز را کنده و آن را به قطعه های ریز تبدیل کنید.
گوجه فرنگی ها را شسته و نصف کنید و بذرهای آن را با قاشق خارج کنید و سپس گوشتش را قطعه قطعه کنید.
ساقه و برگ های گشنیز را به همراه برگ اسفناج بسیار خرد کنید.
فلفل را هم به آن ها اضافه کنید.
تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید و آن را به ترکیب پیاز، گوجه فرنگی، گشنیز، فلفل، زردچوبه، گرام ماسالا ، نمک و زیره اضافه کنید.
آب لیموی تازه را به مقداری از برگ های اسفناج اضافه کرده و در کاسه ای قرار دهید.
یک قطعه کره را در ظرفی نچسب آب کنید و مخلوط املت را به آن اضافه کنید و سعی کنید آن را زیر و رو کنید. این کار را به مدت دو دقیقه انجام دهید تا همه مواد به صورت یک نواخت در همه جای املت قرار بگیرند.
تقریبا یک دقیقه آن را به حال خود رها کنید، سپس املت را در ظرف سرو خود قرار دهید و روی آن را با اسفناجی که قبلا با آب لیمو طعم دار کرده بودیم بپوشانید.
حال آن را از وسط نصف کنید.
در آخر هم کره باقی مانده رو روی املت هندی بریزید و نوش جان کنید.
منبع: غذالند