شناسهٔ خبر: 48012099 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

کاظمی خبر داد؛

وصل شدن ۱۵۰ مسجد فعال به پایگاه های اوقات فراغت

آزاده سهرابی

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: امسال ۱۵۰ مسجد برتر و فعال را به شبکه شاد و سیستم پایگاه‌های اوقات فراعت وصل کردیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کاظمی در مراسم افتتاحیه فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان اظهار داشت: اوقات فراغت مهم ترین بستر برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان و تقویت هویت ملی و دینی است.

وی افزود: امروز یکی از مهم ترین برنامه‌های آموزش و پرورش آغاز می‌شود و جایگاه آموزش و پرورش در استمرار جریان تربیت در شرایط سخت کرونایی اهمیت پیدا می‌کند.

کاظمی ادامه داد: با تجربه سال گذشته امسال با برنامه تر و هم افزاتر ورود پیدا کردیم و امروز در صفحه اول شاد پایگاه تابستانی من باز شده و فعالیت دانش‌آموزان شروع شده همچنین سرویس‌های جدیدی در شاد اضافه خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: امسال سامانه همگام را به شبکه شاد وصل کردیم که نشان از ارتقای حوزه فناوری بود و هم افزایی با بخش‌های برون و درون سازمانی شکل گرفت.

وی خبر داد امسال ۱۵۰ مسجد برتر و فعال را به شبکه شاد و سیستم پایگاه‌های اوقات فراعت وصل کردیم و هر مسجد را به ۳ پ ایگاه ارتباط می‌دهیم که اتفاق مبارکی است.

کاظمی شعار فعالیت‌های تابستانی را هر دانش‌آموز یک نقش اجتماعی دانست و ادامه داد: مهم ترین سیاست ما تحقق شعار سال رهبری و ایجاد جذابیت و نشاط با تمرکز بر ساحت‌های ۶ گانه است. همچنین اقدامات وسیعی را انجام داده ایم که بخش مهمی از آن در زنجان است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد از اول تیرماه با ایجاد پایگاه‌ها رسماً فعالیت را آغاز کرده ایم اکنون در سامانه همگام بیش از یک میلیون دانش‌آموز ثبت نام کرده اند وبخش مهم ظرفیت‌های ما تشکل‌های دانش‌آموزی است.

وی طول فعالیت پایگاه‌ها را ۶ هفته و زمان برگزاری کلاس‌ها را ۳۰ دقیقه دانست و درباره نحوه ثبت نام در این فعالیت‌ها گفت: از طریق صفحه اول شاد تمام دانش‌آموزان می‌توانند ثبت نام کنند.

کاظمی به تقویم اجرایی فعالیت‌های تابستانی اشاره نمود و عنوان کرد: کلاس‌ها از امروز تا شنبه آغاز می‌شوند و اول شهریورماه خاتمه می یابند.

معاون وزیر گفت: محورهای برنامه اوقات فراعت براساس ساحت‌ها است‌. تعداد پایگاه‌ها را ۲۵ هزار پایگاه پیش بینی کرده ایم که تاکنون ۳۰ هزار پایگاه تشکیل شده است.

نظر شما