شناسهٔ خبر: 47962129 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس عنوان کرد

اجرای واحد شیرین‌سازی پتروشیمی بوعلی در سال‌های اوج تحریم و کرونا

شایان حاجی‌نجف

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: واحد شیرین‌سازی مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا بندر امام خمینی در سال‌های اوج تحریم و کرونا اجرا شد؛ این طرح با هدف افزایش تولید مجتمع پتروشیمی بوعلی به حدود ۱۱۰ درصد ظرفیت و تولید محصولاتی با کیفیت بیشتر انجام شده است.

صاحب‌خبر -

جعفر ربیعی در آیین افتتاح واحد شیرین‌سازی مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا بندر امام خمینی که امروز (۳ تیرماه) با حضور ویدئوکنفراس رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: خانواده بزرگ صنعت پتروشیمی و همکاران ما در گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس توفیق داشتند در سال‌های سخت تحریم، جنگ اقتصادی و بیماری کرونا، عملکرد مناسبی در تولید، صادرات، ارزآوری و توسعه صنعت پتروشیمی داشته باشند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در حال حاضر ۱۳ شرکت تولیدی پتروشیمی در هلدینگ خلیج فارس با ظرفیت کل تولید ۲۸ میلیون تن در سال‌ و تولید واقعی ۲۱ میلیون تن محصولات پتروشیمی در سال گذشته، ۶۵ محصول پتروشیمی تولید می‌کنند.

ربیعی گفت: میزان صادرات گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار و فروش داخلی حدود ۷۳ هزار میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: در کنار تولید، توسعه صنعت پتروشیمی مجدانه در دستور کار مجموعه هلدینگ خلیج فارس بوده است و در حال حاضر ۱۶ طرح پتروشیمی با ظرفیت کل ۲۱ میلیون تن و حجم سرمایه‌گذاری ۱۷ میلیارد دلار در گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در دست طراحی و اجرا است.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: در سال گذشته چهار طرح پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید که مهمترین این طرح‌ها، ابرپروژه بیدبلند خلیج فارس بود.

ربیعی تصریح کرد: واحد شیرین‌سازی مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا بندر امام خمینی در سال‌های اوج تحریم و کرونا اجرا شد؛ این طرح با هدف افزایش تولید مجتمع پتروشیمی بوعلی به حدود ۱۱۰ درصد ظرفیت و تولید محصولاتی با کیفیت بیشتر انجام شده است.

وی ادامه داد: این طرح حدود ۳۵۰ هزار تن محصول را به مصحولاتی با کیفیت و ارزش بیشتری تبدیل می‌کند. برای احداث این واحد حدود ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

ربیعی خاطرنشان کرد: در زمان اجرای این طرح به صورت متوسط حدود ۲۵۰ نفر مشغول به کار بودند و اکنون با افتتاح آن برای ۴۰ نفر به صورت مستقیم و برای ۱۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی شده است.

به گزارش ایسنا، امروز چهار واحد تاسیسات تقویت فشار گاز نیز در استان‌های خوزستان‌ و فارس‌ با دستور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام

نظر شما