شناسهٔ خبر: 47956287 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه کاپدگَی؛ غذای تایلندی

در گزارش زیر طرز تهیه کاپدگَی؛ غذای تایلندی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کاپدگَی؛ غذای تایلندی  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مـواد لازم برای ۶ نفر

سینه مرغ  ۱ عدد، خرد شده
هویج کوچک ۳ عدد، نگینی خرد شده
پیاز ۱ عدد بزرگ، خرد شده
سیر ۲ حبه، ریز شده
گوجه فرنگی متوسط ۳ عدد، نگینی خرد شده
سویا سس به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
ساقه پیازچه به مقدار لازم
تخم مرغ ۴ عدد
سرکه ۵ قاشق غذاخوری
برنج دم کرده ۵ پیمانه
* به دلخواه می‌توان گوشت یا میگو را جایگزین کرد.

طـرز تـهـیـه
مرحله ۱ - سیر را در کمی روغن تفت دهید، سپس سینه خرد شده مرغ را افزوده و با هم سرخ کرده تا پخته شود.
مرحله ۲ - به ترتیب سویا سس، هویج، پیاز، سرکه، فلفل قرمز و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها خوب با مواد مخلوط شود.
مرحله ۳ - گوجه‌ها را به مواد اضافه کنید. لازم به ذکر است که مواد بایستی فقط تفت داده شود که سبک شود و نیازی به سرخ کردن آن‌ها نیست.
مرحله ۴ - برنج را به مخلوط مواد بیافزایید و تفت دهید و در صورت نیاز سویا سس بیشتری بریزید تا برنج کاملا قهوه‌ای شود.
مرحله ۵ - در آخر پیازچه را افزوده و غذای آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو نمایید. این غذا معمولا با لیموترش تازه و خیار سرو می‌شود.

منبع: تبیان

انتهای پیام/ 

نظر شما