به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، مجید فراهانی در یک نشست خبری گفت: مبارزات ملت شریف ایران به خصوص در ۱۰۰ سال گذشته برمحور مردمسالاری و حاکمیت رأی مردم، حاکمیت قانونی و مبارزه با استبداد و خودرأیی نقاط عطف مهمی داشته که پیروزی انقلاب مشروطه، ملی شدن صنعت نفت، پیروزی انقلاب اسلامی، دومخرداد ۷۶ و تثبت قانون شوراها و تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا که مردمسالاری را تا اعماق روستا پیش برد، از جمله آنهاست.
وی ادامه داد: در تمام این دورهها ارادههای ضدمردمی و مخالف با رأی مردم که تصمیمات و مدیریت جامعه را در پستوها میطلبیدند، سعی کردند تا آبرفته را به جوی برگردانند و از روشهای مختلف حاکمیت قانون و تثبیت رأی مردم را به عقب انداخته و از آن خود کنند؛ اما آنچه مهم است این است که حافظان رأی مردم و حافظان مردمسالاری خود مردم هستند. اگر ما امروز نگرانیم که حرکت شوراهای اسلامی شهر و روستا حرکت مردمسالاری در کشور به عقب برگردد، از همین زاویه است.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با بیان اینکه کسانی با شعار احیای مناسبات گذاشته میخواهند روشهای منسوخ مبتنی بر باغ فروشی و شهر فروشی و ... را در شهر حاکم کنند، گفت: ما نسبت به آینده نگرانیم. نگرانیم که دوباره عرصه و عیار شهر به فروش برسد. شهری که بیش از یک و نیم برابر ظرفیتش را در خود جا داده است و ما باید فکری برای آن کنیم.
فراهانی با تأکید بر اینکه مساله اصلی ما دفاع از حق مردم است، تصریح کرد: اگر انتخابات آزاد باشد و اگر رأی مردم حاکم باشد و مردم بتوانند آزادانه دیدگاه خود را اعلام کنند و همه سلایق در آن حضور داشته باشند. آنچه حاصل خواهد شد نظر مردم است.
این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه اصلیترین دغدغه ما توسعه ایران عزیز است، گفت: شرایطی که در کشور است بههیچعنوان شایسته این مردم شریف نیست. انتخابات شورای شهر و روستا فرصتی است برای اعمالنظر و دیدگاه مردم. به میزانی که در این انتخابات مردم حضور داشته باشند، به همان میزان امیدواریم که نظر و دیدگاه مردم حاکم شود. از همین جاست که جریانی دلش میخواهد و تلاش میکند تا تعداد کمتری پای صندوق رأی بیایند. اینها یک جامعه پنجدرصدی را نمایندگی میکنند و علاقهمند هستند که همان پنج درصد پایکار بیایند.
وی با بیان اینکه مردم علاقهمند به تعیین سرنوشت خودشان هستند، گفت: ما تمام تلاشمان را کردیم تا حق مردم و حق شهروندان در عرصههای مختلف استیفا شده و شهر ارزانتر اداره شود. دغدغه ما این بود که سهم بیشتری از عوارض و پول مردم باید هزینه آنان شود و ما در این مسیر حرکت کردیم. در سختترین شرایط کرونا که تمام درآمدهای شهری متوقف شده و به حداقل رسیده بود. در سختترین شرایط تحریم، ما شهر را اداره کردیم و خللی در خدمات شهری به وجود نیامد. پروژهها ادامه پیدا کرد و حتی در پارادایم جدیدی پروژههای کوچک مقیاس سطح محلی را اجرا کردیم.
فراهانی ادامه داد: پروژههای متوقف شده در دورههای قبل تمام شد، ۳۰ ایستگاه مترو افتتاح شد. ۴۰ کیلومتر خط مترو به بهرهبرداری رسید. بیش از ۲۰ بوستان افتتاح شد و اینها همه به مدد مردم و مطالبهگری مردم ایجاد شد. اگر مردم مطالبه گر باشند میتوانند شورا و مدیریت شهری را پاسخگو کنند.
انتهای پیام/ ۴۱۶۱/