شناسهٔ خبر: 47312268 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

لیموترش را چگونه فریز کنیم؟

از پوست لیمو می‌توان برای خوش‌طعم کردن غذاها و خوراکی‌های‌ مختلف استفاده کرد. برای نگهداری بهتر و طولانی‌مدت از لیموترش فریز کردن گزینه مناسبی است. در این مطلب روش فریز کردن لیموترش را آموزش داده‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، زمان زیادی است که از لیموترش در آشپزی سنتی هم به‌عنوان طعم‌دهنده و هم به‌عنوان پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری‌ها استفاده می‌شود. بنابر نوشته مجله سلامت درواقع، ثابت شده که لیموترش این ویژگی‌ها را دارد:

 

لیموترش را چگونه فریز کنیم؟

ساده‌ترین روش فریز کردن لیموترش

۱- لیموها را خوب بشویید و ضدعفونی کنید. برای ضدعفونی کردن می‌توان از کمی سرکه سیب استفاده کرد.

۲- لیموها را آبکشی و خشک کنید.

۳- لیموها را ۱۲ ساعت در فریزر بگذارید تا منجمد کنید. وقتی کاملا سفت و سخت شدند، آنها را از فریزر خارج و پوست و گوشت و هسته‌هایش را همه با هم رنده کنید و برای استفاده‌های بعدی، این پودر را در حالت منجمد نگه دارید.

از پوست لیمو می‌توان برای خوش‌طعم کردن غذاها و خوراکی‌های‌ مختلف مثل سالاد، بستنی، سوپ، ماست، سس پاستا و… استفاده کرد.

منبع:همشهری آنلاین

 

برچسب‌ها:

نظر شما