به گزارش ایلنا، زمان زیادی است که از لیموترش در آشپزی سنتی هم بهعنوان طعمدهنده و هم بهعنوان پیشگیری از ابتلا به برخی بیماریها استفاده میشود. بنابر نوشته مجله سلامت درواقع، ثابت شده که لیموترش این ویژگیها را دارد:
سادهترین روش فریز کردن لیموترش
۱- لیموها را خوب بشویید و ضدعفونی کنید. برای ضدعفونی کردن میتوان از کمی سرکه سیب استفاده کرد.
۲- لیموها را آبکشی و خشک کنید.
۳- لیموها را ۱۲ ساعت در فریزر بگذارید تا منجمد کنید. وقتی کاملا سفت و سخت شدند، آنها را از فریزر خارج و پوست و گوشت و هستههایش را همه با هم رنده کنید و برای استفادههای بعدی، این پودر را در حالت منجمد نگه دارید.
از پوست لیمو میتوان برای خوشطعم کردن غذاها و خوراکیهای مختلف مثل سالاد، بستنی، سوپ، ماست، سس پاستا و… استفاده کرد.
منبع:همشهری آنلاین