شناسهٔ خبر: 4724433 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

عراقچي:

کار نگارش متن در مجموع خوب پيش مي رود

موج - عضو ارشد مذاکره کننده تيم هسته اي کشورمان درباره روند نگارش متن توافق گفت: در ابتداي کار نگارش متن هستيم و اين روند تا رسيدن به جمعبندي درباره چگونگي شروع کار و چارچوب ها، کمي کند است، اما در مجموع کار نگارش خوب پيش مي رود.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرگزاري موج، عباس عراقچي در پاسخ به اين سوال که نگارش متن با چه موضوعي آغاز شده است، گفت: اولويت ما در اين دور از مذاکرات، بحث هاي مربوط به تحريم ها و روشن شدن ابعاد و جزييات آن و شروع نگارش توافق ها در اين زمينه است و اکنون مشغول همين کار هستيم.
عضو ارشد مذاکره کننده تيم هسته اي کشورمان تصريح کرد: مشغول نگارش متن توافق و بحث درخصوص جزييات هستيم.
وي با بيان اينکه اين بحث ها ابعاد مختلفي دارد، گفت: در اين مرحله، سوالات مختلفي درباره لغو تحريم ها مطرح است که درباره همه آنها در حال بحث و گفتگو هستيم و بايد پس از جمعبندي نوشته شود. کار ادامه دارد و با پيشرفت در اين حوزه، اطلاع رساني خواهد شد.
معاون وزير خارجه ايران همچنين در پاسخ به اين سوال که آيا درخصوص ابهاماتي که آمريکايي ها درباره لغو تحريم ها ايجاد کرده اند هم گفتگو شد، گفت: در اين باره هم طرف آمريکايي و هم اروپايي، روشنگري هاي بسيار خوبي کردند و همچنين درباره قانوني که در کنگره آمريکا در حال تصويب است بحث هاي بسيار مفيدي داشتيم.
وي گفت: مذاکرات هسته اي اين دوره وين، بعد از ظهر امروز جمعه به وقت محلي با نشست نمايندگان 1+5 با ايران پايان خواهد يافت.
وي همچنين درباره برنامه هاي صبح امروز نشست هاي هسته اي وين گفت: قرار است در کنار مشورت هاي داخلي، با تعدادي از نمايندگان 1+5 به ويژه نمايندگان چين و روسيه به طور دوجانبه ديدار کنيم. ممکن است با طرف هاي اروپايي نيز به طور جداگانه ديدار کنيم.