شناسهٔ خبر: 46573751 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها:

شبهات مطرح شده در فضای مجازی باید مورد توجه قرار گیرد

حجت الاسلام رستمی گفت: شبهات مطرح شده در فضای مجازی باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا فضای مجازی فضای هجمه سنگین به ارزش‌های دینی و هنجار‌ها و قواعد فرهنگی و ابعاد هویتی ماست.

صاحب‌خبر -

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در نشست مدیران ستادی نهاد با موضوع پاسخگویی به شبهات دانشجویی و دانشگاهیان، گفت: موضوع نشست به عنوان ضرورت و وظیفه در بحث پاسخ‌گویی به شبهات متوجه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها است و عزیزان پیشنهادات خوبی را برای این بخش ارائه دادند و ضمنا تاکید داریم که فضای مجازی اولویت اول ما است، اما در فضای حقیقی نیاز به تقویت و به روز رسانی داریم. در فضای مجازی به واسطه گسترش حضور در این فضا برای جریان انقلابی محیط جدیدی به حساب می‌آید و از این جهت شبهات مطرح شده در فضای مجازی باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا فضای مجازی فضای هجمه سنگین به ارزش‌های دینی و هنجار‌ها و قواعد فرهنگی و ابعاد هویتی ما است و دانشجویان نخبه و جوان در این میدان مورد حمله بیشتری قرار دارند و باید در این زمینه چشم انداز روشن‌تری داشته باشیم.

او اظهار کرد: آن چیزی که مهم است این است که باید برنامه عملیاتی و تقسیم کار دستگاهی و جدی در این زمینه داشته باشیم. اتفاق مهم این است که یک بخش از مخاطبین ما که نسبت به آن‌ها ماموریت داریم کسانی هستند که به هر دلیلی به سمت دریافت پاسخ سوالاتشان نمی‌آیند و ما باید برای این مسئله تدبیری بیاندیشیم.

او در ادامه افزود: گروه بعدی از مخاطبانمان جوانانی هستند که از نسل جدید و نسل مجازی هستند و ویژگی آن‌ها این است که بر فضای مجازی تسلط دارند و خود را مخاطب نهاد نمی‌بینند و در کارگروه‌های مختلف هیچ مرکز پاسخ گویی مورد توجه این‌ها نبوده است و با این گروه از مخاطبین ارتباط گرفتن سخت شده و فضای سوالات این دسته تند‌تر و سریع‌تر است و طبیعتا پاسخ‌ها هم از نظر محتوا و روش ارائه باید متفاوت باشد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی در ادامه با توجه به اقدامات سایت پرسمان بیان کرد: آنچه که در سایت پرسمان رخ داده است اتفاق خیلی خوبی است و در پاسخ گویی به سوالات و شبهات مجموعه نهاد در دفاتر و در بین مبلغان مجموعه بی نظیری است، اما باید به دنباله ساختار و مرکز توانمند برای پاسخگویی به شبهات باشیم که رصد دقیق و اشراف درست به میدان داشته باشد و به تمامی مسائل و روش‌ها مجهز باشد و پاسخ مناسب تولید و توزیع آن به صورت مدیریت شده انجام شود.

او در ادامه با اشاره به ماموریت‌ها و وظایف موجود در فضای پاسخگویی به شبهات گفت: محیط توزیع شبهه و محیط پاسخ اگر نا همسان باشد عملا اتفاقی نیفتاده است و اینکه ما چه طرحی برای حضور در این فضا‌ها داریم مهم است و باید بر روی توزیع پاسخ شبهات هم برنامه داشته باشیم و ماموریت‌ها و تقسیم کار در این زمینه به صورت مشخص انجام شود تا در راستای همان مرکز پاسخ‌گویی به شبهات این اتفاق به صورت عملیاتی انجام پذیرد و انتظارات را برآورده کند و تمامی قالب‌ها از نظر تکنیکی و ابزاری باید فراهم و آماده شود و از تمامی ظرفیت‌ها برای دسترسی به دانشجویان باید استفاده شود.

او در پایان گفت: یک موضوع مهم در این بخش بحث پیدا کردن قالب‌ها و ابزار‌هایی برای رساندن پیام‌ها و پاسخ‌ها به دانشجویان است و متناسب با اقتضاعات موجود باید روش‌های جدید تعریف و اتاق عملیات برای آن شکل گیرد و باید تمام بخش‌ها و شبهات مرتبط فعال شود و مدیریت‌ها و معاونت‌ها و برنامه‌های ناظر به رصد و دسته‌بندی شبهات و پیدا کردن پاسخ و قالب آن و توزیع برنامه عملیاتی نهاد را آماده کنند.

انتقال شبهه افکنی درباره مسائل اعتقادی و انقلاب اسلامی موضوع مهمی است

در ادامه حجت الاسلام سید امین الله دادگر با توجه به بحث انتقال شبهات در فضای مجازی گفت: موضوع انتقال شبهه افکنی درباره مسائل اعتقادی و نظام و شخصیت‌های نظام و انقلاب اسلامی موضوع مهمی است و باید این شبهات در این فضا رصد و اقدامات عملیاتی درباره آن انجام شود و خوب است که تحلیلی درست از وضعیت موجود داشته باشیم.

او  در ادامه عنوان کرد: استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای پاسخ‌گویی به شبهات از اولویت‌های ما به حساب می‌آید و باید نحوه پاسخ‌گویی مشخص و ساماندهی شود و به مخاطبان توجه ویژه‌ای شود و تمام مجموعه نهاد در بحث تولید پاسخ‌ها و ابزار‌های آن باید در این بخش اقدامات لازم و وظایف خاص خودشان را انجام دهند.

در ادامه حجت الاسلام میراحمدی معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: در ضرورت پاسخ‌گویی به شبهات و نیاز به این مسئله تردیدی وجود ندارد و ما در حوزه پاسخ‌گویی به شبهات در مجموعه نهاد از ظرفیت‌های بالایی مانند گروه‌های معارف، مبلغان، ائمه جماعات و... برخوردار هستیم، اما باید از این مزیت به صورت بهینه استفاده شود و به نظر می‌رسد در این بخش نیاز به یک نقشه راه وجود دارد.

انتهای پیام/