شناسهٔ خبر: 4624846 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

بخش آماتور و عکس‌های موبایلی به جشنواره عکس رضوی اضافه شد/ دریافت آثار به‎صورت الکترونیک

گروه هنر: به دلیل محدویت بردن دوربین عکاسی به داخل فضای حرم مطهر رضوی، بخش آماتور و عکس‎های موبایلی به جشنواره سراسری عکس رضوی اضافه شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، نشست کارگروه هنری سیزدهمین دوره جشنواره بین‎المللی امام رضا(ع) امروز، 30 فروردین با حضور علی مرادخانی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس کارگروه هنری جشنواره بین‎المللی امام رضا(ع)، سیدجواد جعفری، مدیرعامل بنیاد بین‎المللی امام رضا(ع)، مدیران حوزه معاونت، مدیران کل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیران جشنواره‎های موضوعی عضو کارگروه هنری، در محل سالن کنفرانس معاونت امور هنری وزارت ارشاد برگزار شد.


علی‌اکبر صفی‌پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی و دبیر جشنواره عکس رضوی در این نشست گفت: چهارمین دوره جشنواره عکس رضوی در استان با حضور هنرمندان برجسته در سطح کشور برگزار شد و تا کنون آثار نفیسی به دبیرخانه این جشنواره رسیده است و در دهه کرامت سال 94 پنجمین دوره این جشنواره به میزبانی شهر تبریز برگزار می‌‎شود.

وی افزود: در این دوره سایت ویژه جشنواره عکس رضوی راه‌‎اندازی شد و ثبت‌‎نام و دریافت آثار به صورت الکترونیک انجام می‎شود.

دبیر جشنواره عکس رضوی ادامه داد: یکی از مواردی که لازم است روی آن برنامه‌‎ریزی شود مسأله بردن دوربین عکاسی به داخل حرم مطهر رضوی است که با توجه به این محدودیت، بخش آماتور و عکس‌‎های موبایلی به جشنواره اضافه شده است.

وی افزودن بخش خلاقانه در هنر عکاسی، عکاسی از فضای امامزادگان، افزایش میزان جوائز و اهداء حق‌التالیف به عکاسان، ارتباط با ادارات کل ارشاد و انجمن عکاسان سراسر کشور را از برنامه‎هایی دانست که دبیرخانه جشنواره عکس رضوی در راستای افزایش کمی آثار انجام داده است.

یادآور می‌شود، سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) از یکم تا یازدهم ذی‌القعده در دهه کرامت برابر با 25 مرداد تا چهارم شهریور سال 1394 در تمام استان‌های ایران و 220 نقطه از جهان برگزار می‌شود.

مراسم افتتاحیه این جشنواره هم‌زمان با میلاد باسعادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه(س) در شهر مقدس قم برگزار می‌شود و آئین اختتامیه این جشنواره در شب میلاد فرخنده ثامن الحجج(ع) در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

براساس این گزارش، جشنواره سراسری عکس رضوی با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری و مذهبی و مرتبط با سیره ائمه معصومین به‌ویژه امام رضا(ع)، نکوداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر فرهنگی و هنری در زمینه سیره، شخصیت و معارف امام رضا(ع) و کمک به انتشار گسترده این آثار برگزار می‌شود.

براساس این گزارش هر عکاس می‎تواند حداکثر 8 قطعه به صورت تک‎عکس و یا یک مجموعه عکس سه تا هفت عددی از آثار خود را تا پایان خردادماه جاری به سایت دبیرخانه جشنواره ارسال کند.

جشنواره سراسری عکس رضوی با همکاری شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی،‌ معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،‌ اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) و کانون فرهنگ، ‌هنر و ادب آذربایجان‌شرقی برگزار می‎شود.