به گزارش نامه نیوز، به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی یاهو نیوز،در این مطالعه، محققان میزان مصرف شیر را در 60 فرد بزرگسال به مدت یک هفته مورد بررسی قرار دادند.
محققان سپس اسکن های مغزی افراد را مورد مطالعه و سطح آنتی اکسیدان گلوتاتیون (glutathione) را که بطور طبیعی در سر تولید می شود، بررسی کردند.
این مطالعه نشان داد که سطح glutathione در افرادی که بیشترین میزان مصرف شیر را دارند، بیشتر و در نتیجه خطر ابتلاء به آلزایمر در این افراد کمتر است.
یانگ کوهی استادیار نرولوژی مرکز پزشکی دانشگاه کانزاس گفت: یک تئوری در مورد پیری به نام تئوری رادیکال آزاد، می گوید که استرس اکسیداتیو نقش مهمی در پیری و ابتلاء به بیماری های عصبی مرتبط با پیری مانند آلزایمر ایفاء می کند.
گلوتاتیون یک آنتی اکسیدان مهم در مغز است و مشخص شده است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو و محافظت از سلول های عصبی ما کمک می کند. بنابراین، افزایش غلظت گلوتاتیون یک راهکار مهم برای سلامت مغز است.
محققان سپس اسکن های مغزی افراد را مورد مطالعه و سطح آنتی اکسیدان گلوتاتیون (glutathione) را که بطور طبیعی در سر تولید می شود، بررسی کردند.
این مطالعه نشان داد که سطح glutathione در افرادی که بیشترین میزان مصرف شیر را دارند، بیشتر و در نتیجه خطر ابتلاء به آلزایمر در این افراد کمتر است.
یانگ کوهی استادیار نرولوژی مرکز پزشکی دانشگاه کانزاس گفت: یک تئوری در مورد پیری به نام تئوری رادیکال آزاد، می گوید که استرس اکسیداتیو نقش مهمی در پیری و ابتلاء به بیماری های عصبی مرتبط با پیری مانند آلزایمر ایفاء می کند.
گلوتاتیون یک آنتی اکسیدان مهم در مغز است و مشخص شده است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو و محافظت از سلول های عصبی ما کمک می کند. بنابراین، افزایش غلظت گلوتاتیون یک راهکار مهم برای سلامت مغز است.
نظر شما