شناسهٔ خبر: 45655049 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

کرونا بیشترین آسیب را به نجات غریق وارد کرد/اجاره‌بهای بالای استخر مشکل اصلی رشته نجات غریق است

رئیس هیات نجات غریق استان کردستان گفت: کرونا از میان تمام رشته‌های ورزشی بیشترین آسیب را به نجات غریق و شنا وارد کرده است و صاحبان مدیریت استخر متحمل خسارت زیادی شدند.

صاحب‌خبر -

امید ملک‌الکلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: نجات غریق به فردی گفته می‌شود که با تمام فنون شنا آشنا باشد و برای حفظ و نگهبانی از جان شناگران آموزش دیده است.

وی اظهار کرد: نجات غریق رشته‌ای همگانی است و به کسانی که در شنا دچار مشکل شوند آموزش‌های لازم ارایه می‌دهد.

‌وی افزود: مربی شنا باید آشنایی کاملی با شنا داشته باشد و به چهار رشته کرال سینه، قورباغه، پروانه و کرال پشت احاطه داشته باشد.

ملک‌الکلامی گفت: امتحانات بیشتر در رشته کرال سینه و قورباغه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه آموزش نجات غریق در راس برنام‌ های هیات قرار دارد، ارائه آموزش‌های فنون نجات غریق و استعدادیابی دانش‌آموزان را از برنامه‌های هیات برشمرد.

وی با اشاره به اینکه رشته نجات غریق در میان بانوان و آقایان طرفدران زیادی دارد، گفت: شیوع ویروس کرونا از اسفند سال گذشته منجر به متوقف ماندن آموزش‌ها شده است.

رئیس هیات نجات غریق کردستان یادآور شد: در این راستا در برنامه‌های آموزشی هر دوره بیش از ۶۰ نفر ثبت‌نام و در هر دوره تعداد ۳۵ نفر به کلاس‌ها ورود می‌کنند.

وی اظهار کرد: در شهرستان‌های سقز، بانه، قروه و بیجار مدرس شنا حضور دارد و دیگر نیاز به تردد به استان نیست.

ملک‌الکلامی یادآوری کرد: هم اکنون از نظر مربی هیچگونه مشکلی در استان وجود ندارد و مربی بدون مجوز هیات نمی‌تواند کلاس برگزار کند.

وی پرداخت هزینه سنگین اجاره‌بهای استخر را از مشکلات رشته نجات غریق در کردستان عنوان کرد و گفت: برای هر دوره آموزشی نجات غریق ماهانه ۶ میلیون تومان هزینه مورد نیاز است که حمایت‌های ورزش و جوانان استان پاسخگوی نیاز این رشته ورزشی در کردستان نیست.

رئیس هیات نجات غریق و شنا استان کردستان ادامه داد: در رده سنی ۱۶ سال آموزش‌های نجات غریق به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

به گفته وی، هر سال تیم‌ها به مسابقات بزرگسالان و استعدادیابی کشور اعزام می‌شوند و کردستان هر ساله موفق به کسب مدال‌های مختلف کشوری شده‌اند.

رئیس هیات نجات غریق استان کردستان گفت: کرونا از میان تمام رشته‌های ورزشی بیشترین آسیب را به نجات غریق و شنا وارد کرده است و صاحبان مدیریت استخر متحمل خسارت زیادی شدند.

به گفته وی، کردستان در اولین دوره مسابقات استعدادیابی کشور در سال ۹۸ مقام سوم کشوری را کسب کرد.

ملک‌الکلامی، غواصی و آب درمانی را زیر مجموعه رشته‌های نجات غریق دانست و گفت: حرکات درمانی برای افرادی که در ناحیه کمر، گردن و زانو دچار مشکل هستند زیر نظر مربی حرکات اصلاحی و تمرینی انجام می‌شود، رشته آب درمانی را مربیان آب درمانی انجام می‌دهند.

به گفته وی، دو مدرس غواص بین‌المللی در تمام کلاس‌های غواصی تابستان در استان حضور دارند.

هم اکنون ۲۸ استخر در استان دایر است که از این تعداد ۱۵ استخر در سنندج قرار دارد، همچنین ۱۷ مدرس شنا و نجات غریق در استان فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

نظر شما