مهدی صباغزاده تهیهکننده و کارگردان سینما که امسال با فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبا» به عنوان تهیهکننده در سیونهمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد در گفتوگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: شرایط کشور در روزهای شیوع ویروس کرونا ایجاب میکرد که امسال جشنواره با تغییراتی برگزار شود چرا که به هر حال به دلیل شرایط موجود امسال تولیدات کمتر بود و نمیشد جشنواره به همان شکل هر سال برگزار شود.
صباغزاده خاطرنشان کرد: حذف بخش نگاه نو و نگاهی حرفهای به فیلمسازان فیلم اولی میتواند اتفاق خوبی باشد و فیلمسازانی که اولین تجربه کارگردانی خود را کسب کردهاند امسال با حضور در جشنواره اگر اثرشان کیفیت بالایی داشته باشد میتوانند در کنار حرفهایها دیده شوند. به نظر من با حذف بخش نگاه نو امکان دیده شدن آنها کم نشده ولی میتوان با نگاهی ویژه شرایطی را فراهم کرد که فیلمسازان فیلم اول حداقل یک اکران در جشنواره داشته باشند.
او افزود: شرایط سینما به هیچوجه شرایط خوبی نیست و کاری هم در این وضعیت از دست کسی برنمیآید. همه جشنوارههای دنیا امروز در شرایطی ویژه و خاص برگزار میشوند و در حال حاضر کرونا به ما اجازه نمیدهد با خیال راحت جشنواره برگزار کرده و فیلمها را نمایش دهیم.
این تهیهکننده خاطرنشان کرد: فیلمبرداری «رمانتیسم عماد و طوبا» با شروع شیوع کرونا در کشور به پایان رسید ولی معضلات اقتصادی در تولید این اثر ما را با مشکلات بسیاری روبرو کرد به طوری که علیرغم برنامهریزیهای صورت گرفته که قرار بود پس از دو ماه فیلمبرداری این اثر به پایان برسد یک ماه دیگر کار ما به طول انجامید و این مسأله منجر به بالا رفتن هزینه تولید شد. متأسفانه هر روز شاهد بالا رفتن قیمتها به شکلی سرسامآور هستیم. با وجود اینکه فیلمبرداری «رمانتیسم عماد و طوبا» پیش از شیوع کرونا به پایان رسید اما مراحل صداگذاری و ساخت موسیقی در این دوران انجام شد و شیوع ویروس کرونا وضعیت را بدتر کرد و قیمتها به مراتب به شکلی بی منطق بالا رفت.
صباغزاده در ادامه اظهاراتش گفت: خوشبختانه نتیجه کار رضایتبخش است و تا امروز منتقدانی که فیلم را دیدهاند به کیفیت بالای آن تأکید کردهاند. «رمانتیسم عماد و طوبا» نگاه تازهای دارد و فکر میکنم مورد توجه منتقدان و مخاطبان قرار بگیرد و امیدوارم در سیونهمین جشنواره فیلم فجر هم موفق باشد.
کارگردان فیلم سینمایی «صبحانهای برای دو نفر» در پایان اظهار داشت: من به طور کل با اکران آنلاین مخالفم و قطعاً فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبا» را برای اکران عمومی در نظر گرفتهایم. به نظر من اکران آنلاین تنها برای فیلمهایی میتواند مفید باشد که آثاری تجربی هستند و ممکن است در اکران عمومی نتوانند موفقیتی کسب کنند و اکران آنلاین میتواند امکان موفقیت این آثار را افزایش دهد.
بیشتر بخوانید:
- «رمانتیسم عماد و طوبا» به جشنواره فیلم فجر میرود
- برگزاری جشنواره را به هر شکل باید به فال نیک گرفت / برای روز «ششم» به بازارهای بینالمللی فکر میکنیم
نظر شما