شناسهٔ خبر: 4510955 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ظریف فردا به مادرید و پس از آن به لیسبون می‌رود

وزیر امور خارجه ایران فردا (سه‌شنبه) عازم اسپانیا و سپس راهی پرتغال می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان فردا (سه‌شنبه) عازم مادرید و سپس راهی لیسبون می‌شود.

ظریف در حال حاضر در آستانه پایتخت قزاقستان به سر می‌برد.

سفر وزیر امور خارجه به مادرید و لیسبون در پاسخ به سفر همتایان اسپانیایی و پرتغالی به تهران و با هدف توسعه روابط دوجانبه انجام خواهد شد. این سفر در چارچوب روابط دو جانبه و با هدف بررسی آخرین وضعیت مناسبات و همکاری‌های هر چه بیشتر فی‌مابین صورت می‌گیرد.

وزرای خارجه این دو کشور در سفر به تهران مذاکرات و گفت‌وگوهای خوب و سازنده‌ای در راستای تقویت همکاری‌های دوجانبه با مقامات جمهوری اسلامی ایران داشتند و سفر ظریف نیز با هدف ادامه رایزنی‌ها با مقامات ارشد اسپانیایی و پرتغالی تنظیم و انجام می‌شود. 

ظریف در دیدار با مقامات ارشد این دو کشور همچنین آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهد داد.

انتهای پیام/